Baschet

Etapa a-XI-a Grupa B / CSM Târgu Jiu – CSM Galaţi 73-101

Echipa de baschet CSM Târgu-Jiu a încheiat anul cu o înfrângere. Gorjenii au cedat, sâmbătă, pe teren propriu în fața CSM Galați, scor 73-101, și rămân pe locul 6 în clasamentul Grupei B.

Accidentarea pivotului sârb Stefan Andrejevic, eliminările lui Jovan Djurasevic și Alin Borșa, dar și arbitrajul de slabă factură al brigăzii delegate au condus la acest rezultat.

Sala Sporturilor a fost aproape plină. Spectacolul baschetbalistic a fost, însă, alterat de deciziile eronate ale arbitrilor, multe îndreptate împotriva echipei lui Claudiu Alionescu. În sfertul patru, provocați  în permanență de jucătorii echipei adverse și iritați de deciziile ridicole ale brigăzii de arbitri, elevii lui Alionescu au cedat nervos. Jucătorii celor două formații au fost la un pas de o încăierare generală. La final, antrenorul Alionescu  și-a cerut scuze față de publicul spectator.

Stefan Andrejevic a suferit o entorsă la partida cu Galațiul și a fost transportat cu ambulanţa la spital. ”Sperăm să nu fie ceva foarte grav” a declarat Claudiu Alionescu.

Baschetbaliştii CSM Târgu-Jiu vor avea câteva zile libere pentru sărbătorile de Crăciun. Vacanța va fi una însă foarte scurtă, pe 4 ianuarie au meci în campionat, în etapa a 12-a, în deplasare, cu CSM Mediaş. Următorul joc la Târgu-Jiu este programat pentru 11 ianuarie, cu CSM Sighetu Marmației.

Comment here