EHF EUROPEAN LEAGUE WOMAN 2023-2024Handbal

EHF European League Women, Turul 3. De miercuri, 8 noiembrie, se pun în vânzare bilete online pentru confruntările dintre CSM Târgu Jiu și HK Önnereds

“Dublă” pentru istorie! Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va disputa, pe teren propriu, ambele meciuri din Turul 3 al EHF. CSM Târgu Jiu va juca cu HK Onnereds(Suedia). Datorită interesului foarte mare pentru jocurile cu echipa suedeză, programate pe 18 și 19 noiembrie, conducerea clubului CSM Târgu Jiu a hotărât să pună în vânzare biletele pentru confruntările decisive. Tichetele pot fi achiziționate online de miercuri, 8 noiembrie, începând cu ora 12.00. Prețul unui bilet este de 30 de lei (preț general pentru un joc). Ambele meciuri încep la ora 18.00.

Pentru meciul de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, ora 18.00, cei care doresc să le susțină pe fetele noastre la primul meci euroepean își pot achiziționa bilete de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8814

Pentru meciul de duminică, 19 noiembrie 2023, ora 18.00, biletele pot fi achiziționate de pe platforma online blt.ro, accesând următorul link https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=8807

IMPORTANT* Posesorii de abonamente pot să-și păstreze locurile pentru aceste jocuri dacă achiziționează biletele, de la sediul clubului, până la sfârșitul săptămânii, între orele 09.00 și 16.00.

Calificarea în grupele EHF se joacă la Târgu-Jiu! Va fi fără îndoială o sărbătoare și pentru suporterii din județ, care au posibilitatea să asiste la meciuri de nivel superior și să încurajeze echipa pentru calificarea în grupele EHF, șansele crescând ca urmare a disputării partidelor pe teren propriu. Reprezentanții clubului gorjean au luat legătura cu oficialii clubului suedez și-au ajuns la o înțelegere privind disputarea celor două partide în orașul lui Brâncuși.

Echipa de handbal feminin a CSM va juca în Turul 3 din European League Woman 2023-2024, cu Onnereds HK din Suedia. Gruparea suedeză a trecut în Turul 2 preliminar de austriecele de la Hypo Niederosterreich. Onnereds a terminat campionatul pe locul 3, dar antrenorul gorjencelor, Liviu Andrieș, afirmă că CSM are atuu-urile unei competiții interne superioare și disputării celor două partide pe teren propriu. Este o premieră pentru o echipă de handbal feminin din Târgu-Jiu să evolueze în cupele europene. Tehnicianul gorjencelor spune că este o realizare enormă pentru o formație înființată de puțin timp.

Accesul în Sala Sporturilor din Târgu Jiu se va face doar pe baza biletului de acces sau a actului doveditor, în cazul gratuităţilor(persoane cu dizabilităţi au intrare gratuită), în timp ce accesul ziariștilor la cele două evenimente sportive pe care le organizează CSM Târgu Jiu se va face doar în baza acreditărilor acordate de club, fiind obligatoriu ca, în cazul în care este solicitată, să fie prezentată și legitimația de serviciu.

 

Comment here