BaschetJuniori

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu a încheiat Turneul 2 de la Bucureşti

Echipa de baschet feminin U14 a CSM Târgu Jiu, grupa nou înființată în cadrul secţiei de baschet a clubului gorjean, a încheiat cel de al doilea turneu oficial de la înfiinţare. Tinerele baschetbaliste, pregătite de Adina Pop, au încheiat Turneul 2 din Grupa A, fără victorie, dar au avut parte la debutul lor în Campionatul Naţional de o grupă extrem de dificilă, din care au mai făcut parte ACS Dan Dacian București, ABC Leii București și CS BBB Raptors Berceni. Turneul 2 s-a disputat în zilele de 27 și 28 noiembrie. 

Tinerele noastre baschetbaliste au pierdut toate cele trei confruntări, dar Adina Pop este mulţumită că echipa gorjeană, aflată la primul sezon la acest nivel juvenil, şi care a avut parte de confruntări cu echipe ale unor cluburi cu tradiţie şi performanţe la acest nivel, a avut o exprimare bună în teren. Adina Pop spune că a fost vizibil progresul înregistrat de elevele sale la acest turneu.

Adina Pop, antrenoare Grupa U14 baschet feminin CSM Târgu Jiu: „Înainte de turneu spuneam că scopul nostru este să punem în aplicare lucrurile învăţate la antrenament şi să creştem de la meci la meci. Consider că fetele au reusit să îşi îndeplinească în mare masură obiectivele acestui turneu. În primul meci cu Leii am avut un început mai greoi, dar pe parcurs am intrat în meci. La cel de al doilea meci fetele au avut o atitudină foarte bună, luptând de la egal la egal cu cele de la Raptors. Având în vedere că am jucat împotriva unor echipe exeprimentate, care au avut în componenţă jucătoare şi cu un an mai mari decât unele fete din echipa nostră, s-a vazut un progres faţă de primul turneu şi asta contează”.

LOT CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Iulia Batoancă, Carla Deaconu, Maria Rădulea Zamfirescu, Timeea Gîrjoabă, Alexia Milodin, Andreea Iriza, Teodora Zălog, Alexia Pop, Ana Maria Cotan, Ștefania Popescu. Antrenor: Pop Adina Laura.

Campionatul Național Junioare U14
Grupa A – Turneu 2 / 27-27 noiembrie
Sala CT Nenițescu București
27.11. Ora 13.00  CSM Târgu Jiu – ABC Leii București 42-71
27.11. Ora 20.00  CSM Târgu Jiu – CS BBB Raptors  Berceni 29-41
28.11. Ora 09.00 CSM Târgu Jiu – ACS Dan Dacian București 22-60

Comment here