Handbal

Divizia A / Seria B / Turneul 2 / Târgu Jiu, 11-14 februarie / Alina Ciuchiatu: Ne bucurăm foarte mult că am debutat cu o victorie la acest turneu. CSM Târgu Jiu are forţa să câştige toate cele trei meciuri

CSM Târgu Jiu a reuşit să se impună fără probleme în prima partidă din cadrul turneului 2 din Seria B a Diviziei A. Formaţia pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a trecut cu 41-20 de CSU Timişoara şi îşi menţine poziţia de lider al Seriei B.

„Am reuşit să ne facem jocul nostru. Sunt bucuros că apărarea a mers foarte bine, la fel şi „poarta”, care şi-a făcut bine treaba astăzi”, a fost una dintre concluziile antrenorului Liviu Andrieş, după victoria echipei sale în faţa Timişoarei. Andrieş a rulat tot lotul avut la dispoziţie, toate elevele sale au primit minute în acest meci, inclusiv cele trei jucătoare care evoluează pe postul de portar. Liviu Andrieş a început meciul cu Sara Abed Kader care a făcut o primă repriză foarte bună. Repriza secundă a început cu Bianca Aron între buturile echipei gorjene, care la rândul ei a avut câteva intervenţii bune. Apoi, Liviu Andrieş a trimis-o în teren şi pe mezina formaţiei, Alina Ciuchiatu. Tânăra handbalistă a avut la rândul ei o prestaţie foarte bună, reuşind să apare şi o lovitură de la 7m.

Alina Ciuchiatu are convingerea că formaţia gorjeană poate câştiga toate cele trei partide de la acest turneu.

Alina Ciuchiatu: Ne bucurăm foarte mult că am debutat cu o victorie la acest turneu. Am început ceva mai greu meciul, am fost puţin agitate, probabil şi din cauza emoţiilor, pentru că evoluăm pe teren propriu. E bine că ne-am revenit repede şi lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Am început să punem în aplicare ceea ce am făcut la antrenamente şi ne-am făcut meciul mai uşor. A fost până la urmă un meci pe care echipa noastră l-a câştigat fără probleme, iar rezultatul de pe tabelă arată clar o diferenţă de valoare netă în favoarea noastră. Este o victorie care ne menţine în continuare pe prima poziţie a clasamentului, avem un moral bun şi aşteptăm cu mare încredere următoarea partidă. Singurul lucru de care ne pare rău după acest meci este că spectatorii, fanii echipei noastre nu au avut, din păcate, posibilitatea să vadă meciul din tribune. Le dedicăm această victorie şi să sperăm că în curând vor avea acces în sală. Sâmbătă ne aşteaptă un meci mult mai greu, cu CSM Deva. Vom intra şi mai motivate pe teren şi sper să câştigăm partida. CSM Târgu Jiu are forţa să câştige toate cele trei meciuri de la acest turneu.

Comment here