Handbal

Divizia A / Seria B / CSM Târgu Jiu – CSU Reșița, astăzi de la ora 16.20

CSM Târgu Jiu va disputa astăzi al doilea meci din cadrul primului turneu din Seria B a Diviziei A la handbal feminin. Echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache va întâlni formația CSU Reșița. Meciul se va disputa în Sepsi Arena din Sf. Gheorghe cu începere de la ora 16.20.

După debutul de senzație cu CSU Oradea, CSM Târgu Jiu speră să obțină a doua victorie la acest turneu. Pentru asta trebuie să treacă de CSU Reșița. Formația din Banat a pierdut în prima etapă, la limită, scor 27-28, cu CSU Timișoara. Liviu Andrieș este convins că elevele sale pot obține victoria dacă vor evolua la fel ca în primul meci, în care au trecut la pas de CSU Oradea.

„Reșița este o echipă cu tradiție la nivelul ligii a doua, o echipă tânără, plină de entuziasm. Va fi un meci dificil în fața unei echipe care își va vinde scump pielea, dar dacă echipa noastră va evolua la fel ca în meciul cu Oradea, nu cred că vom avea probleme deosebite”, a declarat Liviu Andrieș.

Tot astăzi se dispută partidele CSU Oradea vs. CSM Deva şi CSU Timişoara vs. CS Gloria Bistriţa. CNE Sf. Gheorghe stă în această etapă.

Comment here