Handbal

Divizia A / Seria B / CSM Târgu Jiu – CSU Oradea, astăzi de la ora 16.20

CSM Târgu Jiu întâlnește, astăzi, de la ora 16.20, formația CSU Oradea în primul meci oficial al noului sezon. Turneul de debut pentru elevele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache se dispută la Sfântu Gheorghe, în Sala Sepsi Arena. Primul joc se anunță unul extrem de dificil, deoarece gorjencele dau piept cu una dintre contracandidatele la promovare. Din fericire, aproape tot lotul CSM-ului este valid pentru primele confruntări. Directorul clubului, Robert Bălăeț, a declarat că așteptările sunt mari, deși ritmul de joc este foarte solicitant.

,,Din fericire, toate fetele sunt apte, mai puțin Ana Diaconescu, care are o problemă medicală la genunchi și nu a făcut deplasarea. Testele au ieșit bine și s-a plecat la drum în formulă aproape completă. Va fi un turneu foarte greu, ținând cont că, după atâta pauză, o să se joace în fiecare zi. O să avem patru meciuri, dar sper că o să putem face față acestui turneu și o să ne întoarcem cu cât mai multe victorii. Ne propunem să câștigăm orice meci, nu numai în acest turneu, ci în toate turneele pe care le vom juca. Întâlnim două echipe, Oradea și Deva, care trag la promovare. Din informațiile pe care le avem, Gloria Bistrița va deplasa în jur de 6 handbaliste de la prima echipă și o să fie un meci foarte dificil. Am încredere în echipă și în staff că se vor descurca și vor veni cu cât mai multe victorii acasă, ca să ne instalăm pe primul loc după acest turneu”, a declarat oficialul echipei gorjene.

Din Seria B mai fac parte CSU Reşiţa, CSU Timişoara, CSM Deva, CNE Sf. Gheorghe şi CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Meciurile se vor desfășura în Sala Sepsi Arena.

Programul meciurilor și orele de disputare:

Comment here