Handbal

Debut cu VICTORIE pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu. CSU Oradea – CSM Târgu Jiu 26-36. Liviu Andrieş: Le felicit pe fete pentru determinarea lor și pentru evoluția solidă din acest meci

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a debutat cu o victorie în noua ediţie de campionat. Repartizate în Seria B a Diviziei A, elevele lui Liviu Andrieş şi Andrei Enache s-au impus, fără probleme, în deplasare, pe terenul echipei CSU Oradea, scor 36-26, la pauză 17-12 pentru gorjence.

Debut în forţă pentru handbalistele de la CSM Târgu Jiu în noua ediţie de campionat. Gorjencele au controlat partida de la Oradea de la un capăt la celălalt. Cea mai bună marcatoare a meciului a fost jucătoarea CSM Târgu Jiu, Anna Ivanenko, cu 9 goluri marcate, urmată de sărbătorita zilei, Ira Zinatullina, cu 7 goluri înscrise în poarta gazdelor de la Oradea.

Zinatullina, care a împlinit 21 de ani chiar în ziua meciului a fost cea care a deschis tabela în meciul de la Oradea. Tot Zinatullina a făcut 2-0, iar Sabine Klimek a dus scorul la 3-0 după primele 5 minute de joc. În minutul 6 a venit şi primul gol al gazdelor, dar elevele lui Andrieş s-au distanţat la 4-1, gol Ioana Toader şi 5-1, reuşită Anna Ivanenko, iar Sabine Klimak a făcut 7-3 în minutul 10. CSM Târgu Jiu a continuat să înscrie şi Iulia Andrei a dus scorul la 12-5 în minutul 20. Ivanenko şi Ioana Toader au dus scorul la 16-9. Finalul primei reprize le-a găsit pe gorjence cu un avantaj de 5 goluri pe tabelă, 17-12.

Repriza secundă a început tot cu gorjencele la cârma jocului. Bianca Stanca, Anna Ivanenko, Sabine Klimek, Valentina Toader şi Ira Zinatullina şi-au trecut rând pe rând numele pe lista marcatoarelor, iar tabela indica 20-12. Mădălina Olariu a punctat şi ea pentru 25-15. A urmat o uşoară relaxare în jocul echipei noastre, dar fără a pune în pericol rezultatul de pe tabelă. Gazdele au punctat de patru ori consecutiv, dar Gabriela Furnză şi Valentina Toader au punctat pentru 32-25. Finalul de meci le-a aparţinut handbalistelor din Târgu Jiu, cu Anna Ivanenko la finalizare şi cu un scor final de 36-26 pentru CSM Târgu Jiu.

Liviu Andrieş şi-a felicitat jucătoarele pentru evoluţia din acest meci şi consideră că CSM Târgu Jiu este pe un drum bun. Antrenorul gorjean a rulat în această partidă tot lotul avut la dipoziţie.

Liviu Andrieş, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „A fost un meci bun, pe care l-am controlat în permanenţă. Am reușit să continuăm prestația bună pe care am avut-o la turneul de la Târgu Jiu și asta ne dă încredere pentru viitor și pentru ceea ce ne propunem. Mă bucur că am avut posibilitatea să acordăm minute tuturor jucătoarelor din lotul pe care l-am deplasat la Oradea. Vreau să le felicit pe fete, pe această cale, pentru determinarea lor și pentru evoluția solidă pe care au avut-o”.

CSM TÂRGU JIU: Alina Ciuchiatu, Elena Cristina Popovici, Elena Marica Bercu – Bianca Stanca 2g, Oana Iordache, Andreea Olariu, Valentina Toader 3g, Anna Ivanenko 9g, Mădălina Olariu 2g, Irina Neacşu, Ira Zinatullina 7g, Gabriela Frunză 1g, Iulia Andrei 5g, Ioana Toader 2g, Sabine Klimek 5g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache.

Comment here