Lupte

Cupa României U20 Lupte Libere, Călărași, 12-14 aprilie 2024 / Octavian Mitoi, la categoria 74 de Kg, va reprezenta CSM Târgu Jiu la Cupa României U20

Luptătorul gorjean Octavian Mitoi, sportiv legitimat la CSM Târgu Jiu, va participa în acest weekend la Cupa României U20. Competiția se va desfășura la Călărași, în perioada 12-14 aprilie 2024. Octavian Mitoi, pregătit de antrenorul Mădălin Gorjanu, va concura la categoria 74 de Kg. Este prima competiție majoră din acest an pentru luptătorul gorjean.

Sala Polivalentă din Călărași va fi gazda Cupei României destinată sportivilor U20. În acest weekend se vor aduna la startul întrecerii sute de luptători din întreaga țără, mulți dintre ei medaliați la diferite campionate, astfel că, la Călărași, se anunță o competiție extrem de puternică la acest nivel. Tânărul luptător gorjean de doar 18 ani, Octavian Mitoi, unul dintre cei mai medaliați sportivi ai secției de lupte, va intra pe saltea la categoria 74 de Kg. Vă reamintim că anul trecut, Octavian Mitoi a cucerit medalia de bronz la Cupa României pentru Juniori U20. Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu, consideră că Octavian, deși are doar 18 ani, poate ajunge din nou pe podium. 

Mădălin Gorjanu, antrenor lupte CSM Târgu Jiu: ”Octavian este unul dintre cei mai medaliați sportivi ai noștri anul trecut și sper să dea din nou dovadă de seriozitatea și dăruirea care l-au făcut să ajungă pe podium. Cu siguranță acum este mai greu, pentru că este primul an de U20, el având doar 18 ani, iar adversarii sunt din ce în ce mai experimentați și orice greșeală este taxată imediat. Sper să începem anul bine și să câștige cât mai multe meciuri. Urmează un an lung și greu pentru el, dar sunt sigur că până la finalul sezonului, la cel puțin una din competițiile naționale, Octavian va fi pe podium”. 

Comment here