Handbal

Cupa României, Turul 3. Marți, 19 martie, ora 18.00: CSM Târgu Jiu – Gloria Bistrița. Andreea Chiricuță: ”Cu siguranță vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Ne vom juca șansa”

CSM Târgu Jiu și Gloria Bistrița promit un spectacol total în Sala Sporturilor, în Turul 3 din Cupa României Râureni. Partida este programată pentru marți, 19 martie, de la ora 18.00. Suporterii gorjeni sunt așteptați din nou alături de echipă. Handbalistele lui Liviu Andrieș se vor lupta pentru un loc în Final 4-ul Cupei României cu una dintre cele mai bune echipe din România în acest moment, Gloria Bistrița, locul 2 în Liga Florilor. “Cu siguranță vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Poate să retrăim acel moment din semifinala sezonului trecut. Suntem conștienți că va fi foarte greu, dar nu este exclus. Ne vom juca șansa”, a declarat extrema Andreea Chiricuță, care a prefațat duelul cu Gloria Bistrița.

*IMPORTANT / S-AU PUS ÎN VÂNZARE BILETE ONLINE PENTRU PARTIDA DIN TURUL 3-CUPA ROMÂNIEI DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI GLORIA BISTRIȚA. BILETELE POT FI ACHIZIȚIONATE DE PE PALTFORMA blt.ro  https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-cs-gloria-2018-bistrita-nasaud.html
**ATENȚIE – ABONAMENTELE ACHIZIȚIONATE PENTRU SEZONUL 2023-2024 PENTRU MECIURILE DIN LIGA FLORILOR MOL SUNT VALABILE ȘI PENTRU MECIUL DIN CUPA ROMÂNIEI RÂURENI DINTRE CSM TÂRGU JIU ȘI GLORIA BISTRIȚA

Mult mai liniștite după succesul uriaș din Liga Florilor, contra Craiovei, handbalistele noastre se pregătesc pentru o nouă confruntare dificilă. Gruparea gorjeană primește marți, 19 martie, vizita Gloriei Bistrița. Se anunță un meci greu, contra unui adversar de calibru, dar CSM Târgu Jiu a demonstrat în multe rânduri că se poate lupta de la egal la egal cu orice forță din handbalul românesc și este capabilă de surprize, așa cum s-a întâmplat în Final 4-ul de anul trecut, atunci când CSM Târgu Jiu a trecut chiar de Gloria Bistrița. Handbalistele lui Liviu Andrieș sunt hotărâte să le facă viața grea celor de la Bistrița, în încercarea de a ajunge pentru al doilea an consecutiv în Final 4-ul Cupei României. Extrema CSM-ului, Andreea Chiricuță, își dorește să retrăiască momentul de anul trecut, atunci când echipa noastră a trecut de Gloria, victorie care a deschis drumul european pentru CSM Târgu Jiu. Nu va fi ușor, dar Chiricuță spune că echipa noastră își joacă șansa, dar are nevoie și de suportul fanilor gorjeni, care poate înclina balanța în favoarea fetelor lui Liviu Andrieș.

Andreea Chiricuță, CSM Târgu Jiu: “Cu siguranță vom încerca să dăm tot ce avem mai bun. Poate să retrăim acel moment din semifinala sezonului trecut. Suntem conștienți că va fi foarte greu, dar nu este exclus, pentru că ele sunt obosite. Ne vom juca șansa”.

CSM TÂRGU JIU – GLORIA BISTRIȚA
CUPA ROMÂNIEI RÂURENI
EDIȚIA 2023-2024
TURUL 3- SFERTURI DE FINALĂ
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
MARȚI, 19 MARTIE 2024
ORA 18.00

 

 

Comment here