Baschet

Cupa României 3×3 / Remus Răceanu: Am avut meci greu în finală, dar am reuşit să revenim, ne-am mobilizat şi am reuşit să câştigăm

CSM Târgu Jiu a reuşit să îşi adjudece Turneul 4 de calificare din Cupa României. Din lotul trimis la Bucureşti, la Arena de Baschet a făcut parte şi talentatul jucător gorjean, Remus Răceanu.

O surpriză extrem de plăcută la acest turneu a fost fără îndoială, Remus Răceanu. Jucătorul trimis la ultimele două turnee de calificare să-l înlocuiască pe Alin Borşa, a contribuit din plin la performanţa echipei.

Aflat la prima experienţă de acest gen, dar sigur pe el şi cu emoţii doar în plan constructiv, Remus Răceanu a fost unul din artizanii câştigării Turneului 4.

„Pot să spun că a fost o experienţă foarte placută. Mi-a plăcut cum s-a jucat, cu agresivitate, pentru că mie îmi place acest stil de joc. Cred că am ajutat foarte bine echipa, pentru că nu o să plec niciodată pe ideea de emoţii, chiar dacă am simţit ceva, în orice caz au fost emoţii constructive.

La fel ca şi pentru colegii săi cel mai dificil moment din acest turneu a fost finala cu Constanţa. Un moment trecut însă cu brio de Remus şi colegii săi de echipă.

„Cel mai greu moment a fost în finală, când am fost conduşi de Constanţa. Nu avem schimbare, Alex Berca era trecut doar pe foaia de joc, el fiind accidentat nu a mai intrat pentru a nu risca ceva mai grav, iar Adi Roşu a fost lovit în timpul meciului. A fost un moment de cumpănă, dar am reuşit să revenim, ne-am mobilizat şi am reuşit să câştigăm”

Comment here