Handbal

Cupa României-„16”-imi de finală / CSM Târgu Jiu – SCM Craiova 23-30(11-12)

Echipa feminină de handbal CSM Târgu-Jiu a pierdut, miercuri seara, pe teren propriu, în 16-imile de finală ale Cupei României în fața formației SCM Craiova. Echipa din Bănie s-a impus cu 30-23 și s-a calificat în optimile competiției.

În fața unui public numeros, elevele lui Liviu Andrieș au început curajos meciul cu mult mai titrata echipă din Craiova. Handbalistele din Târgu Jiu s-au instalat la conducere pe tabela de marcaj și, după 10 minute, aveau 5-3. A fost chiar 11-7 pentru gorjence, însă finalul reprizei le-a aparținut jucătoarelor de la Craiova. Cinci goluri consecutive au reușit craiovencele, care au intrat cu un avantaj minim la pauză, 12-11. A fost o primă parte a meciului destul de echilibrată, în care CSM Târgu Jiu a reuțit să se ridice la nivelul unui adversar mult mai puternic.

Craiovencele au început în forță partea a doua a meciului și s-au desprins decisiv pe tabelă. În timp ce SCM Craiova și-a respectat statutul de favorită și s-a impus la final cu 30-23, fetele antrenate de Liviu Andrieș au lasăt o impresie foarte bună după acest meci. Jocul practicat a arătat că formația din Târgu Jiu are potențial și că proiectul CSM, pornit în vara anului trecut, are viitor.
Liviu Andrieș și-a felicitat jucătoarele și s-a declarat mulțumit de jocul prestat de echipa sa.

Comment here