Handbal

Cosmina Cozma: Obiectivul meu personal este în asentiment cu obiectivul echipei, promovarea în Liga Florilor

Cosmina Lia Cozma, noul coordonator de joc al CSM Târgu Jiu a venit cu gânduri mari la Târgu Jiu. Impresionată de proiectul de la Târgu Jiu, Cosmina, care va juca în premieră pentru o echipă din Oltenia, își dorește promovarea în Liga Florilor.

Cosmina ne-a povestit pe unde s-a antrenat după întreruprea bruscă a meciurilor din handbalul românesc și de ce a ales să vină la Târgu Jiu.

Cosmina, pe unde te-ai antrenat în perioada de întrerupere a campionatelor din România?

Din păcate perioada prin care a trecut toată lumea m-a afectat și pe mine. În schimb am încercat să mă antrenez acasă, în curte și prin apropierea casei.

De ce ai ales echipa din Târgu Jiu?

Am ales să vin la Târgu Jiu din diferite motive, în primul rând m-a impresionat proiectul echipei și dorința de performanță. Din păcate nu știam multe detalii despre echipă, dar pe parcurs m-am informat și m-au impresionat lucrurile pe care le-am auzit. Antrenorul are o energie bună pe care ne-o transmite și nouă, iar asta mă bucură.

Joci în premieră la o echipă din Oltenia?

Într-adevăr este o premiera sa joc în Oltenia, dar sunt deschisă la noi provocări.

Care este obiectivul tău personal?

Obiectivul meu personal este în asentiment cu obiectivul echipei, promovarea în Liga Florilor.

Un mesaj pentru fanii echipei CSM Târgu Jiu?

Îmi doresc ca iubitorii de handbal și susținătorii echipe sa fie prezenți la fiecare meci și să fim susținute de ei în fiecare moment pe parcursul meciurilor.

Comment here