Baschet

CSM TÂRGU JIU, VICTORIE LA DEBUTUL ÎN GRUPA B A LNBM. CSM MIERCUREA CIUC – CSM TÂRGU JIU 64-68

CSM Târgu Jiu a debutat cu victorie în deplasare în Grupa Valorică B din Liga Națională de Baschet Masculin, ediția 2019-2020. Echipa antrenată de Claudiu Alionescu s-a impus în fieful lui CSM Miercurea Ciuc. Rezultatul final a fost de 68-64.

Echipa Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a început campionatul cu o victorie frumoasă, în Harghita, în sala celor de la VSK Csikszereda Miercurea Ciuc.

A fost un meci strâns, decis pe final de jucătorii gorjeni, printr-un efort de echipă. Harghitenii au câștigat primul sfert cu 21-15, însă gorjenii au reacționat în secvența a 2-a, la capătul căreia conduceau cu scorul de 38-31. Miercurea Ciuc s-a apropiat la o singură posesie cu zece minute înainte de final, scor 52-49. Pe parcursul ultimei secvențe s-a mers cap la cap, consemnându-se câteva schimbări de situație. Ciucanii au egalat la 54, dar oaspeții au revenit în avantaj. Elevii lui Laszlofy Botond au izbutit un parțial de 8-0 cu care au venit la conducere, scor 64-60, cu trei minute și jumătate înainte de final, dar nu au mai marcat până la încheierea partidei. Gorjenii au înscris ultimele opt puncte ale jocului. Întâi Jovan Djurasovic a înscris de pe semicerc pentru a strânge la un punct, iar apoi Camil Berculescu a găsit ținta, tot de pe semicerc, pentru a-și aduce echipa la conducere definitiv. Rezultatul final a fost stabilit de către Adrian Roșu, de la linia de pedeapsă.

Alin Borșa a totalizat 13 puncte, 7 recuperări, Alin Andrieș a adăugat 13 puncte, 5 recuperări, Jovan Djurasovic a contabilizat 10 puncte, 8 recuperări, iar Kilyen Ors a izbutit 10 puncte pentru CSM Târgu Jiu. CSM Târgu Jiu va juca în deplasare și în etapa a doua, la CSM Focșani.

Comment here