Handbal

CSM Târgu-Jiu, VICTORIE în primul meci oficial acasă

În primul meci oficial, disputat în Sala Sporturilor, echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a impus cu 26-21, la pauză 15-10, în faţa echipei ACS SZNKK Odorheiu Secuiesc.

Cu doar câteva minute înainte de confruntarea dintre cele două echipe, a avut loc prezentarea lotului, cu care clubul gorjean va aborda acest sezon. Meciul a fost unul la discreţia formaţiei CSM Târgu Jiu care a condus în permanenţă pe tabela de marcaj. Elevele lui Liviu Andrieş au început în forţă, iar în minutul 7 conduceau cu 6-1. Echipa oaspete a echilibrat jocul şi a micşorat diferenţa la trei goluri, 13-10. Finalul primei reprize le-a aparţinut tot gorjencelor care s-au distanţat la 15-10, scor cu care s-a încheiat şi prima parte a jocului. Repriza secundă a fost una mai echilibrată, dar tot cu echipa gazdă la conducere. Scor final 26-21, cea de-a treia victorie consecutivă a CSM din campionat.

Pentru CSM au punctat: Andreea Olariu 7g, Iryna Zinatullina 6g, Oleksandra Zolobovych 4g, Narcisa Diaconescu 3g, Bianca Stanca 3g, Mădălina Olariu 1g, Florina Toader 1g, Elena Burche 1g.

După trei etape, echipa antrenată de Liviu Andrieş este pe locul 2 în Divizia A, Seria C, cu 9p la egalitate cu liderul CS Dacia Mioveni cu care va da piept etapa următoare, la începutul lunii octombrie.

Comment here