Handbal

CSM Târgu Jiu le urează multă baftă tuturor elevilor care susțin în această săptămână examenul naţional de Bacalaureat! Vă ținem pumnii și baftă tuturor!

Examenul de bacalaureat 2020 începe astăzi cu proba de română, liceenii care au absolvit profilurile real și uman având la dispoziție trei ore pentru a rezolva subiectele la română la BAC 2020. Ministerul Educației va publica, în jurul orei 15.00, pe site-ul dedicat subiecte.edu.ro, subiectele și baremul la română la prima probă a bacalaureatului 2020. În acest an, în elaborarea subiectelor nu a intrat materia din semestrul al doilea.

La nivelul judetului Gorj sunt 29 de centre de examinare si 3 centre de evaluare și aproape 4000 de absolvenți care s-au înscris pentru a susține examenul maturității. Printre aceaștia se numără și sportivii CSM Târgu Jiu: Ana Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Simina Popescu, Ira Zinatullina de la echipa de handbal senioare a CSM și Remus Răceanu, component al grupării de baschet a CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu le urează multă baftă tuturor elevilor care susțin în această săptămână examenul național de Bacaleureat! Vă ținem pumnii și baftă tuturor!

Comment here