HandbalJuniori

CSM Târgu Jiu Junioare 2, victorie la Slatina! Echipa lui Andrei Enache este liderul Seriei F. LPS Slatina – CSM Târgu Jiu 23-27

Echipa de handbal feminin junioare 2 a înregistrat a treia victorie consecutivă din campionat. Handbalistele pregătite de Andrei Enache s-au impus, în deplasare, pe terenul echipei LPS Slatina, scor 27-23. CSM Târgu Jiu este liderul Seriei F.  

Handbalistele pregătite de Andrei Enache au început în forţă meciul de la Slatina, hotărâte încă din startul meciului să tranşeze soarta meciului. Astfel, în minutul 13, gorjencele conduceau pe tabelă cu 8-1. Jocul excelent al handbalistelor noastre a continuat şi gruparea gorjeană a urcat la +10 pe tabelă, scor 12-2, în minutul 22 şi 14-3 în minutul 25. Pe fondul unei relaxări în tabăra gorjeană, Slatina a punctat de câteva ori la rând, dar CSM Târgu Jiu a marcat la final de repriză şi a stabilit scorul la pauză, 15-8. 

Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, dar tot cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului, care şi-a menţinut în permanenţă un avantaj de câteva goluri pe tabelă. 19-13 în minutul 36, 21-15 în minutul 43 sau 26-21, în minutul 58. Slatina s-a apropiat la 3 goluri pe final de meci, dar CSM Târgu Jiu a închis tabela şi a terminat meciul cu o nouă victorie, scor 27-23. 

Ancuţa Minodora, cu 8 goluri, Cristina Chirea, cu 7 reuşite şi Raluca Chiriac, cu 6 goluri, au fost principalele marcatoare din echipa lui Andrei Enache.

Andrei Enache, antrenor Junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci pe care l-am încept foarte bine şi ne-am distanţat la 10 goluri, dar pe parcurs, pe fondul relaxării noastre, Slatina a reuşit să se apropie. Am reuşit să gestionăm bine momentele importante şi nu am avut emoţii în ceea ce priveşte rezultatul final. Suntem cu toţii bucuroşi pentru victorie şi rămânem modeşti, pentru că ştim că pentru a progresa mai avem foarte mult de muncă”.

CSM Târgu Jiu: Dumitru Daria, Vanesa Podăriţa – Raluca Chiriac 6g, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu, Ancuţa Minodora 8g, Alesia Cismaşu 3g, Cristina Chirea 7g, Alina Burlan, Alexandra Vieru 1g, Alexandra Popescu, Diana Rogoveanu 2g, Elena Buşe. Antrenor: Andrei Enache. 

Etapa viitoare, sâmbătă, 8 octombrie, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu HCM Craiova. 

Comment here