HandbalJuniori

CSM Târgu Jiu Junioare 2, victorie clară în prima etapă din retur. CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu 22-40(7-21)

Echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu a început în forță returul, cu o victorie netă, scor 40-22, în fața echipei CSS Drobeta Turnu Severin. Echipa antrenată de Andrei Enache a înregistrat a 6-a victorie consecutivă în actuala stagiune și este liderul incontestabil al Seriei F. 

În prima etapă din retur, echipa de handbal feminin junioare 2 a CSM Târgu Jiu s-a deplasat la Severin, acolo unde a dat peste ultima clasată, CSS Drobeta Turnu Severin. Meciul a curs într-o singură direcție, cu junioarele lui Andrei Enache la cârma jocului. Gorjencele au început tare meciul și s-au instalat imediat la conducere pe tabela de marcaj, scor 4-1, în minutul 5. Fetele lui Enache au dominat în continuare meciul și au ajuns la 9-3 în minutul 10. Echipa din Târgu Jiu a apăsat pedala de accelerație și s-a desprins constant pe tabelă, scor 13-4 în minutul 18, 15-5 în minutul 26, și 20-6 cu trei minute înainte de pauză. S-a terminat 21-7 prima parte a jocului, dominată clar de echipa din Târgu Jiu.

În startul reprizei secunde, gazdele au redus puțin din diferență, scor 23-10, în minutul 35. Handbalistele de la Târgu Jiu și-au reluat însă seria golurilor și au ajuns 30-13 în minutul 33 și 37-17 în minutul 50. Pe final de meci, pe fondul unei ușoare relaxări în tabăra gorjeană, gazdele au reușit să mai înscrie de câteva ori. S-a terminat 40-22 pentru CSM Târgu Jiu, care își trece astfel în cont a 6-a victorie consecutivă din acest sezon și domină autoritar Seria F, cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare. 

Andrei Enache a fost mulțumit de randamentul echipei în acest meci și este deja cu gândul la derby-ul seriei, de etapa viitoare, cu CSS Caracal.

Andrei Enache, antrenor Junioare 2 CSM Târgu Jiu: ”Un meci bun, în care am reușit să ridicăm ritmul și să jucăm în viteză, lucru care mă bucură. Acum, toată atenția noastră se îndreaptă spre meciul de la Caracal, unde ne așteaptă o partidă extrem de grea, dar sunt convins că la ora jocului fetele vor fi pregătite”.

CSM Târgu Jiu Junioare 2: Daria Dumitru, Vanesa Podărița – Raluca Chiriac 6g, Rebeca Rasoveanu, Beatrice Popescu 1g, Minodora Ancuța 7g, Alesia Cismașu 3g, Sonia Motoc 2g, Cristina Chirea 3g, Alina Burlan 4g, Alexandra Vieru 7g, Alexandra Popescu 2g, Elena Bușe, Diana Rogoveanu 5g. Antrenor: Andrei Enache.

JUNIOARE 2
Campionatul Naţional Junioare 2
Seria F, Etapa 6
Drobeta Turnu Severin, Sala ”Ioan Milovan”
Sâmbătă, 26.11.2022, Ora 11.00
CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Târgu Jiu 22-40(7-21)

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va juca tot în deplasare, pe terenul echipei CSS Caracal. Meciul este programat pentru data de 7 decembrie.

Comment here