Handbal

CSM Târgu Jiu – CSM Slatina, Duminică, 25 septembrie, ora 18.00 / Liviu Andrieș: ”Cu Slatina vom avea un meci foarte  important, dar și cu sprijinul publicului de la Târgu Jiu, sunt sigur că vom obține un rezultat pozitiv”

După o pauză de mai bine de două săptămâni, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache revin în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, pentru o nouă partidă din Liga Florilor. CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSM Slatina, într-un meci din etapa a-5-a din Liga Florilor. Partida este programată pentru duminică, 25 septembrie, de la ora 18.00.

”Cu Slatina vom avea un meci foarte  important, cu o echipă de nivelul nostru. Va fi un meci de care pe care, dar dacă tratăm cu multă seriozitate partida, dar și cu sprijinul publicului de la Târgu Jiu, sunt sigur că vom obține un rezultat pozitiv”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, Liviu Andrieș, antrenorul principal al echipei, care a prefațat astfel duelul de duminică cu CSM Slatina și a făcut un apel la suporteri să vină din nou alături de echipă.

Obiectivul grupării gorjene pentru meciul de duminică este unul cât se poate de clar: victoria în fața echipei din Slatina. Liviu Andrieș atrage însă atenția că CSM Slatina este o nucă greu de spart. Echipa oaspete are în spate experiența ultimelor cinci sezoane din Liga Florilor, dar și CSM Târgu Jiu, chiar dacă este o echipă nou promovată, a demonstrat în acest debut de campionat că poate să joace de la egal la egal cu orice adversar din Liga Florilor. Pentru a-și trece în cont alte trei puncte, Andrieș le cere elevelor sale seriozitate maximă și atenție la fiecare detaliu. Din păcate, antrenorul gorjean nu poata conta la acest meci pe una dintre jucătoarele de bază ale echipei, Ana Cătălina Ciolan. Pivotul CSM-ului s-a accidentat și va lipsi de la partida de duminică. Vestea bună este revenirea Sabinei Klimek, care ar putea juca contra echipei din Slatina. Handbalista a tras tare la antrenamente și este foarte posibil să revină pe terenul de joc, într-un meci oficial pentru gruparea gorjeană.

Comment here