Baschet

CSM Târgu Jiu a continuat seria acțiunilor de promovare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. Baschetbaliștii CSM au fost prezenți la Șc. Gim. Nr.8 „Constantin Săvoiu” și la Șc. Gim. Nr.4 „Al. Ștefulescu”. Galerie FOTO+VIDEO

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au continuat seria acțiunilor de promovare a baschetului în școlile din Târgu Jiu. După vizita de la finalul lunii trecute de la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, astăzi, jucătorii CSM au fost prezenți la Școala Gimnazială Nr.8 „Constantin Săvoiu” și la Școala Gimnazială Nr.4 „Al.Ștefulescu”. Spre bucuria celor mici, baschetbaliștii echipei noastre au împărţit autografe, au făcut poze şi i-au învățat să arunce cu mingea la coș.

Cu puțin înainte de plecarea spre București, pentru meciul din etapa a-4-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, cu Laguna București, jucătorii CSM Târgu Jiu au ajuns, din nou, în curtea școlii. Baschetbaliștii echipei noastre au răspuns prezent la o nouă acțiune de promovare a baschetului în școli, în speranța de a le stârni copiilor curiozitatea și dorința de a juca baschet. Au reușit din plin acest lucru! Copii s-au bucurat de prezența baschetbaliștilor și-au interacționat foarte bine, fie că a fost vorba de aruncări la coș sau alte jocuri specifice cu mingea de baschet.

Primul popas al baschetbaliștilor gorjeni a fost la Școala Gimnazială Nr.8 „Constantin Săvoiu”, unde, pentru început, au avut parte de o sesiune prelungită poze și autografe.

Apoi, baschetbaliștii CSM le-au aratat celor mici cum se face un dribling, urmat de aruncarea la coș. Cei mici au fost extrem de încântați să arunce la coș sub privirile baschetbaliștilor, care i-au încurajat și i-au aplaudat pe cei mici, fie că au marcat, fie că au ratat. 

A doua școală în care au ajuns baschetbaliștii CSM Târgu Jiu a fost Școala Gimnazială Nr.4 „Al.Ștefulescu”. Cei mici nu se așteptau la o astfel de vizită, dar s-au bucurat din plin de o oră de sport de neuitat. Au făcut zeci de poze, au luat autografe, după care au trecut la joc. 

Unuii dintre ei au avut ocazia primului dunk din viața lor, în timp ce alții s-au bucurat pentru autografele primite de la jucătorii favoriți.

GALERIE FOTO 

Comment here