Handbal

COMUNICAT / Meciul CSM Târgu Jiu – Naţional Râmnicu Vâlcea, FĂRĂ SPECTATORI

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu anunţă că meciul de handbal CSM Târgu Jiu – Naţional Râmnicu Vâlcea se va disputa fără spectatori.

Ca răspuns la adresa înaintată de Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu, privind organizarea meciului de handbal dintre CSM Târgu Jiu şi Naţional Râmnicu Vâlcea în data de 12 martie şi având în vedere masurile adoptate de autorităţile competente la nivel naţional şi judeţean în contextul epidemiologic global, infecţia cu COVID-19, şi ca urmare a recomandării DSP Gorj, vă aducem la cunoştinţă că meciul programat pentru ora 18.00, în data de 12 martie, se va disputa fără spectatori.

În urma estimărilor de risc efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Gorj, evenimentul de la Sala Sporturilor a fost catalogat ca fiind de risc moderat, care nu exclude însă un risc de apariţie a propagării-emiterii infecţiei cu COVID-19, motiv pentru care se recomandă să nu participe spectatori la acest meci.

Vă reamintim că Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne au anunțat că activitățile ce includ o adunare mai mare de 1000 persoane vor fi interzise, începând de duminică, 8 martie, pentru a preîntâmpina răspândirea virusului Covid-19. Activitățile cu mai puțin de 1000 persoane se aprobă cu acordul DSP. Măsurile intră în vigoare de pe 8 martie și sunt valabile până la 31 martie, când se va face o nouă evaluare a situației, în funcție de evoluția infecțiilor cu Covid-19 (Coronavirus).

Comment here