Baschet

CN U16, Etapa 6. Baschetbaliștii lui Adrian Roșu încep returul cu un meci în deplasare. Miercuri, 13 martie, ora 13.30: ACS Champions Buc-Cra – CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu își reia la mijlocul acestei săptămâni seria meciurilor oficiale. Miercuri, 13 martie, baschetbaliștii lui Adrian Roșu merg la Craiova, pentru confruntarea cu ACS Champions Buc-Cra. Partida este programată de la ora 13.30 și contează pentru etapa a 6-a din Campionatul Național.

După o pauză destul de lungă, baschetbaliștii U16 încep returul din Campionatul Național cu un meci dificil, în deplasare, la Craiova, în Sala Sporturilor Ișalnița, acolo unde gorjenii merg setați pe victorie. Se anunță un retur extrem de interesant, așa că că băieții lui Adrian Roșu vor să înceapă returul cu dreptul. În lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal nu este loc de pași greșiți. Antrenorul gorjean și-a făcut toate calculele pentru accederea în faza superioară a competiției.

Adrian Roșu, antrenor U16 CSM Târgu Jiu: ”Începem returul din Campionat Național și lupta pentru calificarea la Turneul Semifinal. Jucăm împotriva Craiovei și cred că ne așteaptă un meci greu. Mergem la echipa care a obținut singura victorie împotriva noastră la ei acasă, așa că mă aștept la un meci dificil, dar îmi doresc ca de data asta să ieșim victorioși. Meciul este important și prin prisma faptului că în cazul în care reușim să câștigăm vom avea un avantaj important în economia finală a clasamentului, având în vedere că ei au obținut o victorie foarte importantă cu Clujul. Pentru noi nu există spațiu de erori și vom merge setați să câștigăm”.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 6
CRAIOVA, SALA SPORTURILOR IȘALNIȚA
MIERCURI, 13 MARTIE 2024, ORA 13.30
ACS CHAMPIONS BUC-CRA – CSM TÂRGU JIU

Comment here