Baschet

CN U15 MASCULIN. CSM Târgu Jiu, două victorii în Turneul 1 din Grupa 10, care s-a disputat la Târgu Jiu. Rezultate

Echipa de baschet masculin U15 a CSM Târgu Jiu a încheiat, cu un bilanț de două victorii și o înfrângere, primul turneu din Grupa 10. Meciurile s-a disputat pe 11 și 12 noiembrie, la Târgu Jiu, în Sala Sporturilor și în Sala ”Voievod Litovoi”. Baschetbaliștii lui Răzvan Bratoloveanu au trecut de LPS Târgu Mureș și Valbon Arad, dar au pierdut, la mare luptă, confruntarea cu LPS Bihorul Oradea. 

Băieții lui Răzvan Bratoloveanu au început turneul cu un meci tare, contra echipei LPS Bihorul Oradea. Meciul a fost unul foarte echilibrat și extrem de disputat. Deși au luptat până în ultima secundă pentru a scoate un rezultat bun, balanța a înclinat, pe final de meci, în favoarea orădenilor. LPS Bihorul s-a impus cu 59-54. Gorjenii și-au găsit resursele necesare și-au reușit să treacă în meciul doi de LPS Târgu Mureș. A fost un meci dominat de băieții lui Răzvan Bratoloveanu. S-a terminat 72-56. CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont a doua victorie de la acest turneu, după disputa cu Valbon Arad. A fost un meci la discreția echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 90-28. Răzvan Bratoloveanu a tras primele concluzii după turneul de la Târgu Jiu. 

Răzvan Bratoloveanu, antrenor echipa de baschet masculin U15 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate, chiar dacă am reușit să câștigăm două meciuri, evoluțiile și atitudinea nu au fost cele potrivite, în special în primele două meciuri. Rămâne să ne întoarcem în sală și să muncim în continuare pentru meciurile urmatoare”.

LOT CSM Târgu Jiu U15: Lucian Toma, Bogdan Calotă, Vladimir Gugea, Luca Pop Manta, Răzvan Simionescu, Vlad Rădulea, Gabriel Tismănaru, Andrei Bohorăscu, Rareș Sgondea, Vlad Plăstoi, Patrick Negru, Marian Sprîncenatu. Antrenor: Răzvan Bratoloveanu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U15 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA 2 / GRUPA 10 / TURNEU 1
11-12 NOIEMBRIE 2023
TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR ȘI SALA ”VOIEVOD LITOVOI”
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE, ORA 10.00
SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – LPS BIHORUL CSM ORADEA 54-59
SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE, ORA 17.00
SALA SPORTURILOR

CSM TÂRGU JIU – LPS TÂRGU MUREȘ 72-56
DUMINICĂ, 12 NOIEMBRIE, ORA 12.00
SALA ”VOIEVOD LITOVOI”

CSM TÂRGU JIU – AS BC VALBON ARAD 90-28

Comment here