Baschet

CN U13 Feminin, Turneul Final B, Târgu Jiu(17-19 mai). CSM Târgu Jiu U13 va disputa, pe teren propriu, ultimul turneu din acest sezon. PROGRAM

Echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru ultima competiție a sezonului 2023-2024. Tinerele baschetbaliste vor juca, pe teren propriu, în perioada 17-19 mai, meciurile Turneului Final B. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț vrea o clasare cât mai bună la finalul turneului. ”Obiectivul nostru la acest ultim turneu este de a câștiga cât mai multe meciuri și de a ne clasa pe o poziție cât mai bună”, a declarat antrenorul Laurențiu Răuț, cu puțin înainte de debutul turneului de la Târgu Jiu.

Echipa din Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa 2B, alături de ACS SB Horațiu Giurgiu București, CSM Alexandria și CS Valea Călugărească. În Grupa 1B au fost repartizate echipele LPS Galați, CSS Gloria Arad, ACS Gladius Târgu Mureș și ACS Zeiden Hoops Brașov. Meciurile se vor desfășura în Sala Sporturilor, dar și în Sala ”Voievod Litovoi”.

CSM Târgu Jiu va întra în acest weekend în lupta pentru locurile 9-16 la nivel național. Gorjencele s-au calificat pentru Turneul Final B, deși au fost foarte aproape de a ajunge la Turneul Final A, doar lipsa de experiență a făcut ca echipa gorjeană să rateze pe puțin calificarea între primele 8 echipe din țară. Laurențiu Răuț spune că echipa are ca obiectiv o clasare cât mai bună la acest turneu, ultimul din sezonul 2023-2024. Prima confruntare a baschetbalistelor CSM Târgu Jiu va demara vineri, 17 mai, de la ora 12.00, în compania grupării bucureștene ACS SB Horațiu Giurgiu. Tot vineri, dar de la ora 19.00, CSM Târgu Jiu se va duela cu CSM Alexandria. Seria meciurilor din grupă se va încheia sâmbătă la ora 12.00, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu prahovencele de la CS Valea Călugărească. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschet feminin U13 a CSM Târgu Jiu: ”Obiectivul nostru la acest ultim turneu este de a câștiga cât mai multe meciuri și de a ne clasa pe o poziție cât mai bună. Este ultimul turneu din acest an competițional, un turneu de la care, eu personal, îmi doresc ca fetele să fie concentrate la maximum și să încerce să limiteze greșelile, iar dacă vom reuși asta, cu siguranță vom face un turneu bun. Am încredere în aceste fete și cred că putem mai mult, doar lipsa de experiență a făcut să fim la acest Turneu B. Sperăm să demonstrăm că suntem printre cele mai bune echipe de la acest turneu”.

Sâmbătă după-amiază și duminică(18-19 mai) vor avea loc meciurile de clasament. 

LOT CSM Târgu Jiu: Alexia Drăgușin, Arina Dragotescu, Raluca Ciuvăț, Alexandra Mădă, Andreea Țîrcă, Andrada Fodor, Anais Gîrjoabă, Ranya Graure, Ilaria Nassif, Sophia Paraschiv, Ana Maria Besoi, Silvia Bădoi, Maria Petria, Anastasia Sîrbu. Antrenor: Laurențiu Răuț. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL FEMININ U13
EDIȚIA 2023-2024
TURNEUL FINAL B
TÂRGU JIU, 17-19 MAI 2024
SALA SPORTURILOR ȘI SALA VOIEVOD LITOVOI
GRUPA 2B
VINERI, 17 MAI 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – ACS SB HORAȚIU GIURGIU BUCUREȘTI
VINERI, 17 MAI 2024, ORA 19.00
CSM TÂRGU JIU – CSM ALEXANDRIA
SÂMBĂTĂ, 18 MAI 2024, ORA 12.00
CSM TÂRGU JIU – CS VALEA CĂLUGĂREASCĂ

Comment here