Handbal

CN Juniori 4, Faza județeană. Juniorii 4 CSM Târgu Jiu, victorie clară cu LPS Târgu Jiu, scor 25-17

Echipa de handbal masculin Juniori 4 a CSM Targu Jiu a avut programată, joi, 22 februarie, partida contând pentru faza județeană a Campionatului Național rezervat juniorilor 4. Contracandidată i-a fost echipa Liceului cu Program Sportiv din Târgu Jiu, pregatită de Paula Martinescu. Juniorii CSM Târgu Jiu s-au impus cu 25-17, într-un meci în care Vlad Călinoiu a reușit să înscrie 12 goluri.

Pe durata a două reprize de 20 de minute, cei mai mici dintre juniorii CSM-ului au avut ocazia să pună în practică, pe parchetul Polivalentei, lucrurile exersate la antrenamente. La „timona” ostilităților s-a aflat, de departe, cel mai experimentat junior 4, Vlăduț Călinoiu, sportiv care se descurcă exemplar și în angrenajul echipei lui Valentin Popescu, de juniori 3. Cu 12 goluri marcate, a fost principalul marcator al CSM-ului pregatit de Costel Radu. Defensiva, prin Fabian Bonculescu, a fost punctul forte, acest aspect reflectandu-se și pe tabela de marcaj care indica, în minutul 17, un 13-5 liniștitor. Pauza i-a găsit pe elevii lui Costel Radu la o distanță de 8 goluri, 15-7. Debutul reprizei secunde a aparținut tot CSM-ului, astfel că în minutul 28 tabela afișa cea mai mare diferență dintre cele doua combatante, 11 goluri, la 21-10. Schimbările din cele două garnituri, în ultimele 5 minute ale meciului, au facut ca scorul final să înregistreze aceeași diferență de 8 goluri de la pauza, 25-17.

Radu Costel, antrenor juniori 4 CSM Târgu Jiu: „A fost primul oficial, cu scor și timp pe tabela de marcaj, disputat de echipa noastră. Ne-am mai întalnit cu Liceul Sportiv, însa doar în amicale. Acum, cu ochii pe tabela, am încercat să jucăm mult mai exact și să evităm greșelile individuale, inerente, de altfel, vârstei. Am beneficiat, dacă pot să spun așa, de aportul important al lui Vlăduț Călinoiu, care joacă și la juniori 3, și se vede că are experiență competițională. Evintențiez și jocul plin de aplomb al lui Mark Ilieș, în poartă, al lui Bogdan Ștefurac, în atac, și al lui Fabian Bonculescu, în apărare. Sunt mulțumit, după această confruntare, de toți elevii mei. Creștem frumos și sper să facem o figură cât mai frumoasă în faza a doua a Campionatului Național, Euroregiunea RO4, acolo unde vom întâlni reprezentantele județelor Dolj, Mehedinți, Olt și Valcea. Până atunci, muncă și iar muncă”.

CSM TARGU JIU a prezentat, la startul confruntarii cu LPS TARGU JIU, urmatorii jucatori: Mark Ilieș, Rareș Ghencea, Rareș Fugaru, Horia Hortopan, Vlăduț Călinoiu (12 goluri), Ianis Gîrju, Radu Belu, Radu Vrobel (5 goluri), Alexie Penescu, Narcis Petrescu, Fabian Bonculescu (3 goluri), Bogdan Ștefurac (4 goluri), Patrik Ularu (1 gol), Alex Bobei, Luca Bîlteanu.

 

Comment here