Handbal

CN Juniori 3, Etapa 4. Derby-ul Seriei I se joacă în Bănie. Duminică, 19 noiembrie, ora 12.00: CSS Craiova – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu se pregătește intens pentru derby-ul Seriei I din Campionatul Național. Duminică, 19 noiembrie, CSM Târgu Jiu, liderul seriei, se deplasează în Bănie, pentru meciul cu echipa de pe locul 2, CSS Craiova. Partida contează pentru etapa a 4-a și va începe la ora 12.00. 

Băieții lui Vali Popescu au început în forță campionatul, cu trei victorii consecutive. Gorjenii vor să-și treacă în clsament un nou succes la finalul acestei săptămâni, atunci când vor juca în Bănie, cu ocupanta locului 2, CSS Craiova. Cele două echipe au același număr de puncte, dar sunt despărțite de golaveraj, capitol la care gorjenii stau mai bine. Nu va fi o misiune ușoară pentru handbaliștii gorjeni, dar Vali Popescu are încredere în jucătorii săi și spune că apărarea este cheia acestui meci.

Vali Popescu, antrenor echipa de handbal masculin CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Ceea ce-mi doresc de la acest meci este să ne apăram cel puțin la fel de bine ca în meciul cu Severin. Cu siguranță acest lucru ne va ajuta să dăm goluri ușoare pe contraatac, dar în primul rând vreau ca toți copii să joace cu plăcere și mult curaj”.

LOT CSM Târgu Jiu: Vlad Mezdrea, Mihai Bordușanu, Darius Beuran, Ianis Penescu, David Popară, Andrei Mornea, David Bîrlete, Alexandru Anghel, Ștefan Stănoiu, Mihai Ularu, David Honcioiu, Mihnea Ciobanu, Vlad Călinoiu, Robert Guran, Vlad Butoi, Alexandru Ungureanu, Adelin Negrea, Narcis Popescu. Antrenor: Valentin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIORI 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA I, ETAPA 4
CRAIOVA, SALA ION CONSTANTINESCU
DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE, ORA 12.00
CSS CRAIOVA – CSM TÂRGU JIU

Comment here