Handbal

CN Junioare 4, Turneu Semifinal/Craiova, 29-30 aprilie. Junioarele 4 CSM Târgu Jiu merg la Craiova cu obiectivul de a se califica la Turneul Final

Cele mai mici handbaliste de la CSM Targu Jiu, Junioarele 4, participă la începutul săptămânii viitoare, la Turneu Semifinal. Meciurile se vor disputa în Sala Ion Constantinescu din Craiova, pe 29 și 30 aprilie. ”Ne dorim să ne calificăm mai departe, la Turneul Final. Am toată încrderea în aceste fete și cred că merită acest lucru”, a declarat antrenorul micuțelor handbaliste, Ionuț Mazilu. 

Început de săptămână intens pentru junioarele 4 CSM Târgu Jiu, care merg la Craiova cu obiectivul clar de a se califica la Turneul Final. 

CSM Targu Jiu a fost repartizată în Grupa B, alături de două echipe din Banat, LPS Banatul Timișoara și HC Cîtu Timișoara. Din grupă mai face parte și o altă reprezentantă a Gorjului, CS Jiul Rovinari. În Grupa A au fost repartizate echipele HCM Craiova, CSS Craiova, HC Jimbolia și CS Dani Brânzău.

Junioarele lui Ionuț Mazilu vor deschide seria meciurilor de la acest turneu luni, 29 aprilie, de la ora 11.20, în compania bănățencelor de la LPS Banatul Timișoara. Tot luni, de la ora 17.40, gorjencele vor juca cu cealaltă reprezentantă a Timișoarei, HC Cîtu Timișoara. Marți, 30 aprilie, CSM Targu Jiu va juca ultimul meci din grupă, cu CS Jiul Rovinari, de la ora 09.30. După disputarea meciurilor din grupe, marți au loc și meciurile în urma cărora vom afla cele 3 echipe care merg la Turneul Final. Din fiecare grupă merge direct prima clasată, iar locurile 2 vor juca un meci de baraj, care va stabili a treia echipă calificată la Turneul Final. 

Fetele antrenate de Ionuț Mazilu merg cu gânduri mari la acest turneu. Gorjencele vor să etaleze un handbal de calitate și să se califice mai departe, la Turneul Final.   

Ionuț Mazilu, antrenor Junioare 4 CSM Targu Jiu: ”Ne dorim să ne calificăm mai departe la Turneul Final. Am toată încrderea în aceste fete și cred că merităm acest lucru. Sper ca fetele să treacă peste emoții și să facă un turneu bun. Nu cunoaștem mare lucru despre echipele din Timișoara, dar din ce am aflat, sunt echipe cu o talie mare, cu aruncătoare bune de la 9 m, iar noi vom încerca să le blocam la 9m”.

CSM Târgu Jiu: Miruna Popescu, Carla Logăscu, Sara Dungă, Raisa Ion, Alexia Cioi, Ana Pănoiu, Gabriela Anuțoiu, Tiana Constantinescu, Loredana Cupă, Ștefania Foca, Ștefania Daia, Teodora Spînu, Daria Cosacu, Alexia Bobei, Andra Avramescu, Evelina Lupuleț. Antrenor: Ionuț Mazilu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 4
EDIȚIA 2023-2024
TURNEUL SEMIFINAL 
CRAIOVA, 29-30 APRILIE 2024
SALA ION CONSTANTINESCU 
GRUPA B
LUNI, 29 APRILIE 2024, ORA 11.20
CSM TÂRGU JIU – LPS BANATUL TIMIȘOARA 
LUNI, 29 APRILIE 2024, ORA 17.40
CSM TÂRGU JIU – HC CÎTU TIMIȘOARA
MARȚI, 30 APRILIE 2024, ORA 09.30
CSM TÂRGU JIU – CS JIUL ROVINARI

Comment here