Handbal

CN Junioare 3, Etapa 9. Junioarele 3 vor să încheie în forță turul de campionat. Duminică, 26 noiembrie, ora 14.00: LT Traian Vuia Reșița – CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu se deplasează duminică, 26 noiembrie, la Reșița, pentru confruntarea cu LT Traian Vuia Reșița. Partida contează pentru etapa a 9-a din Seria H a Campionatului Național și este ultima etapă a turului. Meciul va începe la ora 14.00. 

Junioarele 3 vor să încheie în forță turul de campionat, cu o victorie pe terenul ultimei clasate, LT Traian Vuia Reșița. Favorite în confruntarea de la Reșița, gorjencele țintesc a patra victorie consecutivă din actuala ediție de campionat. Fetele pregătite de Paula Martinescu sunt la doar un singur punct distanță de podiumul Seriei H și merg la Reșița după punctele puse în joc pentru a rămâne în lupta pentru podium. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Fetele au un tonus foarte bun. Sunt pregătite pentru acest meci și pentru a obține victoria! Va fi un meci în care voi încerca să rulez tot lotul, fiind ultima etapă din tur. Forza Panterele!”

LOT CSM TÂRGU JIU: Ana Bîrlete, Andrada Văduva, Cleopatra Pîslaru, Raisa Pagnejer, Diana Ștefu, Carla Logăscu, Maria Cojocaru, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Adelina Dugaia, Ștefania Ciobanu, Miruna Popescu, Alexia Cioi. Antrenoare: Paula Pagnejer Martinescu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H, ETAPA 9
REȘIȚA, SALA LICEU TRAIAN VUIA
DUMINICĂ, 26 NOIEMBRIE 2023, ORA 14.00
LT TRAIAN VUIA REȘIȚA – CSM TÂRGU JIU 

Comment here