Handbal

CN Junioare 3, Etapa 15. O nouă victorie categorică pentru Junioarele 3 CSM Târgu Jiu. LPS Târgu Jiu -CSM Târgu Jiu 17-41

CSM Târgu Jiunioare 3 a înregistrat o nouă victorie în Campionatul Naţional. Sâmbătă, 3 februarie, în Sala LPS din Târgu Jiu, CSM Târgu Jiu s-a impus categoric, scor 41-17, la pauză 22-7, în faţa celeilalte reprezentante a oraşului Târgu Jiu în Seria H, LPS Târgu Jiu. Meciul a contat pentru etapa a 15-a din prima fază a Campionatul Naţional rezervat junioarelor 3. ”Victorie ușoară împotriva colegelor de la LPS Târgu Jiu, într-un meci în care fetele mele s-au comportat admirabil, au jucat cu ambiţie şi au respectat întocmai indicaţiile mele”, a declarat la finalul jocului, antrenoarea Paula Martinescu.

În dimineaţa zilei de sâmbătă, în care senioarele clubului nostru au un nou meci european, junioarele 3 CSM Târgu Jiu au avut programată o nouă etapă în campionat. Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit derby-ul oraşului Târgu Jiu la nivel de junioare 3, între LPS şi CSM. Câştig de cauză au avut handbalistele pregătite de Paula Martinescu, care au dominat categoric partida şi s-au impus cu 41-17. 

Meciul a curs într-o singură direcţie, cu handbalistele CSM care au început tare jocul şi au condus din start cu 4-0. Abia după primele 5 minute de joc a venit şi primul gol al LPS-ului, scor 1-4. Fetele Paulei Martinescu şi-au continuat seria de goluri şi s-au desprins la +12 pe tabelă, scor 3-15, în minutul 15. După două goluri consecutive reuşite de gazdele de la LPS, junioarele CSM au dominat finalul primei reprize şi s-au desprins la 15 goluri pe tabelă. La pauză, CSM Târgu Jiu conducea cu 22-7. 

Şi repriza secundă a continuat în aceeaşi manieră, cu CSM Târgu Jiu la cârma jocului. Junioarele Paulei Martinescu au început partea a doua cu o serie de 6 goluri la rând, scor 7-28. La fel ca şi în prima repriză, primul gol al gazdelor din partea secundă a venit abia după 5 minute de joc, scor 8-28, în minutul 31. Junioarele CSM şi-au continuat tirul la poarta adversă, iar tabela indica 15-38, în minutul 45. Pe final de meci au marcat ambele echipe şi s-a terminat 41-17 pentru CSM Târgu Jiu care a înregistrat a 12-a victorie din actualul sezon şi a 4-a victorie consecutivă din retur. CSM Târgu Jiu, cu cel mai bun atac din Seria H, cu 529 de goluri marcate este pe locul 3 în Seria H, cu 24 de puncte acumulate, la doar un singur punct distanţă de ocupanta locului 2, CSS Sibiu, echipă cu care se află în luptă directă pentru poziţia a doua în serie. Finala pentru locul doi se va disputa săptămâna viitoare, la Târgu Jiu, pe 10 februarie, atunci când CSM Târgu Jiu se va confrunta cu CSS Sibiu.

Paula Martinescu a rulat tot lotul avut la dispoziţie, iar după meci şi-a felicitat jucătoarele pentru modul în care au abordat partida cu LPS. 

Paula Pagnejer Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victorie ușoară împotriva colegelor de la LPS Târgu Jiu. Vreau să îmi felicit jucătoarele pentru partida de astăzi, dar vreau să le felicit şi pe fetele de la LPS, pentru progresul vizibil pe care l-au înregistrat de la ultimul meci jucat impreună. Panterele mele s-au comportat admirabil, au jucat cu ambiţie şi au respectat întocmai indicaţiile mele, într-un meci în care am rulat tot lotul. Felicitări Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva 2g, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 5g, Raisa Pagnejer 13g, Daniela Țoțan 5g, Teodora Ruşeţ,  Raisa Ion 1g, Ionela Dugaia 2g, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 1g, Maria Cojocaru 4g, Silvia Foca 3g, Carla Logăscu 2g, Maria Strinu, Tiana Constantinescu 1g. Antrenoare: Paula Martinescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE JUNIOARE 3
EDIȚIA 2023-2024
SERIA H / ETAPA 15
TÂRGU JIU, SALA LPS
SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE 2024, ORA 10.00
LPS TÂRGU JIU – CSM TÂRGU JIU 17-41(7-22)

Comment here