HandbalJuniori

CN J3, Grupa Speranță 4, Etapa 1 / Debut greu în Speranță pentru junioarele 3. CSM Târgu Jiu – AHC Zalău 27-29

Duminică, 12 martie, Junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu au demarat seria meciurilor din Grupa Speranță 4. Echipa pregătită de Radu Costel a pierdut în prima etapă, pe teren propriu, scor 27-29(13-17), contra echipei AHC Zalău. 

Debut greu în Speranță pentru junioarele 3. Tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au pierdut în prima etapă cu echipa din Zalău. Antrenorul Radu Costel pune eșecul pe seama emoțiilor de debut în faza a doua a competiției. 

Radu Costel, antrenor Junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Primul joc, dificil, așa cum mă așteptam. Nu am reușit să depășim emoțiile debutului în Speranță și am pierdut. Pe fondul ratărilor în situații de „singur pe semicerc”, cu 5 lovituri de 7 metri ratate, dar și în urma nesincronizărilor paselor în timpul unor acțiuni colective, nu am reușit să ne impunem ritmul, lasând astfel timona echipei adverse. Felicit vizitatoarele pentru victoria meritată, dar și pe fetele noastre pentru modul cum și-au apărat șansele pe întreaga durată a duelului. Nu ne rămâne acum decât să remediem și să eliminăm lacunele întâlnite azi. O luăm de la capăt pentru că urmează o alta confruntare, pe 26 martie, poate chiar mai dificilă decât cea cu Zalăul”.

CSM Târgu Jiu Junioare 3: Teodora Rușeț, Aura Croitoru 1g, Ana Bîrlete 3g, Cleopatra Pîslaru 7g, Raisa Pagnejer, Elena Dana Țoțan 2g, Alexia Chimerel, Beatrice Popescu 5g, Diana Ștefu, Maria Cojocaru, Alexandra Popescu, Cătălina Ungureanu 1g, Anastasia Găvănescu 1g, Ștefania Bușe 7g, Carla Logăscu, Andreea Mindoiu. Antrenor: Radu Costel.

Echipa pregătită de Radu Costel a fost repartizată în Grupa 4 Speranță alături de CSM Târgu Mureș, LPS Târgu Mureș, AHC VM Zalău, CSM Satu Mare și CSS Drobeta Turnu Severin.

Etapa viitoare, CSM Târgu Jiu va evolua în deplasare, pe terenul echipei CSM Târgu Mureș.

Comment here