HandbalJuniori

CN J3, Grupa Speranţă 2, Etapa 1 / CSS Medgidia – CSM Târgu Jiu 30-28

Sâmbătă, 11 martie, Juniorii 3 de la CSM Târgu Jiu au început meciurile din Grupa Speranță 2. Handbaliştii pregătiţi de Vali Popescu au pierdut meciul de debut din faza a doua a campionatului, în deplasare, pe trenul liderului din Grupa Speranţă 2, CSS Medgidia, scor 28-30. 

Calificați în partea a doua a Campionatului Național Juniori 3, băieții lui Vali Popescu au fost repartizați în Grupa 2 Speranță alături de CSS Medgidia, CSS Steaua București, CSS Drobeta Turnu Severin, CS Concordia Chiajna, CSS Călărași. În primul meci din grupă, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, cu liderul seriei, CSM Medgidia. Băieţii lui Vali Popescu au dat o replică solidă echipei din Medgidia şi au fost foarte aproape de un rezultat pozitiv.

Debutul de meci a fost unul foarte echilibrat, în care cele două echipe au mers cap la cap, scor 3-3, în minutul 7, după ce au fost conduşi cu 4-3, în minutul 9, băieţii lui Vali Popescu au înscris 4 goluri la rând şi au ajuns la +3 pe tabelă, scor 4-7, în minutul 12. Echipa gazdă a dat semne de revenire, dar tot gorjenii au fost la cârma jocului, scor 6-8, în minutul 15, şi 8-9 în minutul 17. A fost rândul gazdelor să înscrie de 4 ori consecutiv şi să întoarcă rezultatul la 12-9. Până la finalul primei părţi, gorjenii au redus uşor din diferenţă, iar la pauză gazdele au intrat cu două goluri avans, scor 15-13.

În repriza secundă, băieţii lui Vali Popescu au intrat tare în joc şi au reuşit egalarea, scor 16-16, şi 17-17, în minutul 30. Gazdele au forţat şi s-au desprins la 20-17. CSM Târgu Jiu a alergat apoi după egalare, s-a apropiat în mai multe rânduri la doar un gol, scor 25-24 şi 26-25, în minutul 42. Gazdele au urcat din nou la +4, scor 29-25. Gorjenii au încercta pe final să revină, dar nu reuşit decât să reducă din difrenţă. Partida s-a încheiat 30-28 pentru gazde, dar juniorii lui Vali Popescu au fcăut un meci foarte bun, au luptat până la final şi puţin le-a lipsit să plece cu un rezultat pozitiv de la Medgidia.

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate am pierdut, dar am avut momente foarte bune de joc, dacă gestionam puţin mai bine anumite momente din joc, cred că rezultatul era în favoarea noastră. Am fost foarte aproape, cu puţină atenţie veneam şi cu puncte de la Medgidia. Pentru mine au fost mai multe lucruri pozitive în acest meci. Dar, una peste alta, eu sunt mulţumit de copii şi vreau să-i felicit. Ei sunt mai supăraţi, dar învaţăm multe lucruri şi din aceste jocuri”.

CSM Târgu Jiu Juniori 3: Vlad Mezdrea, Rareş Bruciu, Mario Stancu 5g, Yanis Penescu, Andrei Mornea, David Bîrlete, Ştefan Stănoiu, David Honcioiu 10g, Mihnea Ciobanu, Luca Hortopan 5g, Andrei Anuțoiu, Vlad Călinoiu 5g, Robert Guran, Cătălin Popescu 3g, Alexandru Anghel, David Popară. Antrenor: Vali Popescu.

Campionatul Național Juniori 3
Grupa Speranță 2 / Etapa 1
Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei” din Medgidia
Sâmbătă, 11 martie, Ora 11.00
CSS Medgidia – CSM Târgu Jiu 30-28(15-13)

Comment here