HandbalJuniori

CN J3 / Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu, repartizată în Grupa 2 la Turneul Semifinal Speranță. Meciurile vor începe pe 11 martie

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din Turneul Semifinal Speranță. Calificați în partea a doua a Campionatului Național Juniori 3, băieții lui Vali Popescu au fost repartizați în Grupa 2 Speranță alături de CSS Medgidia, CSS Steaua București, CSS Drobeta Turnu Severin, CS Concordia Chiajna, CSS Călărași. Meciurile din grupă vor începe pe 11 martie. CSM Târgu Jiu va începe Grupa 2 Speranță pe locul 3, cu 2p și +3 la golaveraj. ”Este o fază a campionatului în care copii trebuie să joace fără presiune. După cum am mai spus, dorința mea este ca la finalul jocului ei să simtă ca au dat totul pe teren, și cu siguranță dacă vor face asta, rezultatele nu vor întârzia să apară”, ne-a declarat antrenorul Vali Popescu, imediat după ce a aflat componența grupei din Turneul Semifinal Speranță.

CSM Târgu Jiu va începe Grupa 2 Speranță cu punctele acumulate în prima fază a campionatului, în Grupa Geografică. Astfel, echipa pregătită de Vali Popescu merge în faza a doua cu 2 puncte și +3 golaveraj, după confruntările cu CSS Drobeta Turnu Severin din prima fază a campionatului. La Turneul Final Speranță se vor califica primele două echipe clasate din cele 4 Grupe Speranță. Antrenorul Vali Popescu nu vrea să pună presiune pe elevii în această fază a competiției, dar este convins că băieții săi vor aborda grupa cu ambiție și determinare. 

Vali Popescu, antrenor Juniori 3 CSM Târgu Jiu: ”Din păcate nu cunoaștem nivelul echipelor cu care vom juca în partea a doua a campionatului. Nu avem stabilit un obiectiv. Este o fază a campionatului în care copii trebuie să joace fără presiune. După cum am mai spus, dorința mea este ca la finalul jocului ei să simtă ca au dat totul pe teren, și cu siguranță dacă vor face asta, rezultatele nu vor întârzia să apară”.

În primul meci din grupă, CSM Târgu Jiu va juca, în deplasare, cu liderul seriei, CSM Medgidia. Partida este programată pentru 11 martie. 

Clasament Grupa 2 Speranță înainte de începerea jocurilor:

1. CSS Medgidia                       4p, +8g
2. CSS Steaua București         2p, +6g
3. CSM Târgu Jiu                      2p, +3g
4. CSS Drobeta Tr. Severin      2p,  -3g
5. CS Concordia Chiajna          2p,  -6g
6. CSS Călărași                         0p,  -8g

Comment here