HandbalJuniori

Campionatul Naţional Juniori 3 / Seria F / Etapa 2 / LPS Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 39-19

Echipa de handbal masculin Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a pierdut meciul cu cealaltă reprezentantă a orașului Târgu Jiu în campionat, LPS Târgu Jiu. Derby-ul orașului Târgu Jiu, la acest nivel juvenil, dintre CSM Târgu Jiu și LPS Târgu Jiu, a fost câştigat de LPS care s-a impus cu 39-19. Meciul a contat pentru etapa a-2-a din Seria F. LPS Târgu Jiu a avut calitatea de echipă gazdă.

Pentru handbaliştii pregătiţi de Vali Popescu a fost primul meci la acest nivel în Sala Sporturilor, iar emoţiile şi-au spus cuvântul. Partida a fost controlată de jucătorii de la LPS, care s-au impus la capătul unui meci în care şi handbaliştii CSM Târgu Jiu, aflaţi la doar al doilea meci la acest nivel, au arătat momente bune de joc. Vali Popescu crede că diferenţa a fost făcută de numărul greşelilor neforţate făcute de elevii săi. Cei mai buni marcatori ai CSM au fost Luca Hortopan şi Mario Stancu, ambii cu câte 5 goluri marcate. Pe lista marcatorilor şi-au mai trecut numele Cătălin Popescu 3g, Vlad Călinoiu 2g, Yanis Penescu 2g, David Honcioiu 1g şi David Bîrlete 1g. 

Vali Popescu, antrenor CSM Târgu Jiu Juniori 3: ”Din păcate am început jocul cu multe emoţii, dar scorul nu cred că reflectă realitatea din teren. Am avut şi momente bune de joc care trebuie încurajate, dar trebuie să eliminăm din greşelile neforţate şi cu siguranţă vom creşte de la joc la joc. Este nevoie de răbdare şi încredere şi vor fi şi rezultate”. 

LOT CSM Târgu Jiu: David Bîrlete, Robert Guran, Vlad Călinoiu, Darius Beuran, Ștefan Stănoiu, David Ularu, Cătălin Popescu, Mihnea Ciobanu, Dario Bălan, Andrei Anuțoiu, Vlad Manda, Mario Stancu, Luca Hortopan, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu, Yanis Penescu, Cristian Penescu, Mihai Bordușanu, Dragoș Buiurea. Antrenor: Valentin Popescu.

Handbaliştii CSM Târgu Jiu au fost susţinuţi pe toată durata meciului de o galerie formată din părinţi şi colegi. 

Echipa pregătită de Vali Popescu a fost repartizată în Seria F. Din această serie mai fac parte CSS Caracal, CSS Drobeta Turnu Severin, CSS Râmnicu Vâlcea, CSM Progresul Băilești și LPS Târgu Jiu.

Comment here