HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3, Seria J / Turneul 2 se va disputa la Slatina / Andrei Enache: Sunt extrem de mulțumit de modul în care fetele se comportă la antrenamente. Așteptăm cu nerăbdare meciurile

Federația Română de Handbal a stabilit locația turneului 2 din Seria J a Campionatului Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor III. Timp de 5 zile, în perioada 7-11 aprilie, oraşul Slatina va fi gazda meciurilor din cadrul Seriei J, serie din care fac parte CSM Târgu Jiu, CSS Petroșani, CSS Hunedoara, HCM Craiova și CSM Slatina.

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Târgu Jiu este liderul Seriei J. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu s-au impus în toate cele patru meciuri ale primului turneu, desfășurat la Târgu Jiu, la începutul lunii februarie. Formația pregătită de Andrei Enache a acumulat 24 de puncte în clasament, cu 6 puncte mai mult decât ocupanta locului secund, CSS Petroșani. Andrei Enache este mulțumit de modul în care elevele sale se comportă la antrenamente și speră ca echipa să fie în cea mai bună formă la turneul de la Slatina.

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Junioare 3 Feminin: Următorul turneu va avea loc la Slatina, în perioada 7-11aprilie, și așteptăm cu nerăbdare și entuziasm meciurile. Sunt extrem de mulțumit de modul în care fetele se comportă la antrenamente și am mare încredere că în scurt timp vom reuși să atingem forma pe care ne-o dorim. Obiectivul nostru este acela de a reuși să jucăm handbal cu placere, cu bucurie. Cred că în momentul în care sportivii fac cu plăcere ceea ce fac, rezultatele pot fi cu adevarat remarcabile.

În cadrul turneului de la Slatina, pe durata celor 5 zile de competiție, se vor juca 10 meciuri, câte două în fiecare zi. CSM Târgu Jiu va sta în prima etapă.

Programul turneului:

7 Aprilie 2021
CSS Petroșani – CSM Slatina
HCM Craiova – CSS Hunedoara

8 Aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSM Slatina
CSS Hunedoara – CSS Petroșani

9 Aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSS Hunedoara
CSS Petroșani – HCM Craiova

10 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – HCM Craiova
CSS Hunedoara – CSM Slatina

11 aprilie 2021
CSM Târgu Jiu – CSS Petroșani
CSM Slatina – HCM Craiova

Comment here