HandbalJuniori

Campionatul Național Junioare 3 / CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa Valoare 4

Echipa de handbal feminin Grupa Junioare 3 a CSM Târgu Jiu, calificată la Turneul Semifinal, și-a aflat adversarele din următoarea fază a competiției din Campionatul Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor III. Echipa pregătită de Andrei Enache a fost repartizată în Grupa Valoare 4. Din această grupă mai fac parte CSM Slatina, HC Sportiv Citu Timișoara, Șc. Gen. 7 Timișoara, CS Marta Baia Mare și CSS 2 Baia Mare. Meciurile se vor disputa în perioada 12-16 mai.

Elevele pregătite de Andrei Enache au avut un parcurs excelent în prima fază a competiției. CSM Târgu Jiu a terminat seria fără înfrângere și a câștigat Grupa J.

Andrei Enache ne-a declarat că turneul va fi unul foarte solicitant. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu vor avea o serie de 5 meciuri în 5 zile. Andrei Enache ne-a dăzvăluit și care este obiectivul la acest turneu pentru echipa pe care o pregătește. Beneficiind de o generație de jucătoare talentate și ambițioase, Andrei Enache este convins că multe dintre jucătoarele sale au potențial să ajungă în handbalul de mare performanță.

Andrei Enache, antrenor Grupa Junioare 3 CSM Târgu Jiu:”Turneul va fi unul extrem de solicitant având în vedere faptul că se vor desfașura 5 meciuri în 5 zile. În ceea ce privește turneul, obiectivul nostru nu s-a schimbat cu nimic. Vrem să practicăm un handbal frumos, plin de bucurie, entuziasm și plăcere, dar în același timp bazat pe agresisivitate, viteză și forță. Ne dorim foarte mult ca din acest nucleu să începem promovarea jucatoarelor în handbalul de mare performanță, aici la Târgu Jiu. Suntem foarte încrezători că prin muncă și răbdare vom reuși acest lucru, pentru că avem copii extrem de talentați și muncitori, care au un potential uriaș”.

CSM TÂRGU JIU: Daria Dumitru, Vanesa Podăriţa – Chiriac Raluca, Raisa Copocean, Luiza Cruceru, Bianca Bîrlete, Alesia Cişmaşu, Sonia Motoc, Elena Căciularu, Cristina Ştefania Grecu, Elisa Hentea, Slageana Radosavlevici, Ruxandra Iliescu, Rebeca Imbri. Antrenor: Andrei Enache.

Locația turneului nu a fost încă stabilită.

PROGRAM

12 Mai CSM Târgu Jiu – CS Marta Baia Mare
13 Mai CSM Târgu Jiu – CSM Slatina
14 Mai CSM Târgu Jiu – HC Sportiv Citu Timișoara
15 Mai CSM Târgu Jiu – Șc. Gen. 7 Timișoara
16 Mai CSM Târgu Jiu – CSS 2 Baia Mare

CLASAMENT SERIA J
LOCECHIPAMP
1CSM Târgu Jiu
2CSM Slatina
3HC Sportiv Citu Timișoara
4Șc. Gen. 7 Timișoara
5CS Marta Baia Mare
6CSS 2 Baia Mare

Comment here