Handbal

Campionatul Național de Tineret, Seria B Feminin, Etapa 5. Rapid București – CSM Târgu Jiu 39-19

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care activează la nivelul Campionatului Național de Tineret, a pierdut meciul, disputat în weekend, pe terenul echipei Rapid București, scor 19-39. Meciul a contat pentru etapa a 5-a din Seria B. 

Meci greu pentru tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu, care au înregistrat o nouă înfrângere în campionat. La finalul săptămânii, duminică, 29 octombrie, gorjencele pregătite de Andrei Enache și Florentin Stali s-au deplasat în capitală, pentru duelul cu Rapid București. A fost un meci dominat categoric de formația gazdă. Handbalistele CSM Târgu Jiu au menținut un oarecare echilibru pe tabelă doar în primele 15 minute ale meciului, după care treptat au cedat inițiativa formației din București, care s-a distanțat constant pe tabela de marcaj. Astfel, până la pauză, Rapid a ajuns la +13 pe tabela de marcaj, scor 23-10.

Și repriza secundă a fost la discreția gazdelor. S-a terminat 39-19, iar gorjencele au înregistrat a 5-a înfrângere din acest sezon. De la CSM Târgu Jiu s-au remarcat în acest meci Cristina Chirea, care a reușit 7 goluri, și Alesia Cismașu, cu 4 goluri. 

CSM Târgu Jiu: Alina Ciuchiatu, Daria Dumitru – Oana Bucă 1g, Raluca Chiriac 2g, Ariana Cercel 1g, Teodora Nicula 1g, Minodora Ancuța 1g, Alesia Cismașu 4g, Cristina Chirea 7g, Valentina Pînișoară 1g, Alexandra Antofie, Bianca Bușă, Daria Iordache 1g. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
SERIA B, ETAPA 5
BUCUREȘTI, SALA RAPID
DUMINICĂ, 29 OCTOMBRIE, ORA 14.00
RAPID BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU
39-19(23-10)

Etapa viitoare, pe 12 noiembrie, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu SCM U Craiova.

Comment here