Handbal

Campionatul Național de Tineret, Etapa 3. CSM Târgu Jiu pierde pe terenul liderului. CSM București – CSM Târgu Jiu 39-23

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, a pierdut pe terenul liderului, CSM București. Într-un meci care a contat pentru etapa a-3-a, echipa din capitală s-a impus cu 39-23, la pauză 20-11. Andrei Enache pune înfângerea pe seama numeroaselor ratări ale handbalistelor sale. ”A fost un meci al cărui rezultat este puțin mincinos, iar diferența de scor s-a facut pe fondul ratărilor noastre, care au fost de 18 la numar și toate în situații de unu la unu cu portarul”, ne-a declarat Andrei Enache, imediat după partida de la București.

Deplasare extrem de dificilă la finalul acestei săptămâni pentru handbalistele pregătite de Andrei Enache, care au  evoluat pe terenul liderului din Campionatul Național de Tineret, CSM București. Formația bucureșteană a apelat pentru acest meci și la două dintre jucătoarele de la echipa de senioare, Angela Stoica și Andreea Ailincăi. La CSM Târgu Jiu, de la senioare au fost prezente goalkeeperul Alina Ciuchiatu, dar și Oana Maria Bucă. Interul CSM Târgu Jiu a marcat 9 goluri, fiind cea mai eficace jucătoare de pe teren. CSM Târgu Jiu a ajuns la a treia înfrângere consecutivă, la capătul unui meci în care a păcătuit la finalizare. Andrei Enache a fost însă mulțumit de ritmul în care au jucat fetele sale și este convins că este o chestiune de timp până ce echipa își va trece în cont și prima victorie.

Andrei Enache, antrenor principal echipa de handbal tineret a CSM Târgu Jiu: ”A fost un meci al cărui rezultat este puțin mincinos, iar diferența de scor s-a facut pe fondul ratărilor noastre, care au fost de 18 la numar și toate în situații de unu la unu cu portarul. Nu trebuie neglijat nici faptul că la CSM București au jucat Stoica și Ailincăi, jucătoare de mare valoare de la echipa de senioare. Ritmul a fost unul bun, aproape de ceea ce îmi doresc de la fete și sunt convins că vor veni și victoriile”. 

CSM Târgu Jiu: Alina Chiuchiatu, Ioana Procopie, Daria Dumitru – Oana Bucă 9g, Raluca Chiriac 3g, Ariana Cercel, Teodora Nicula, Alesia Cismașu 1g, Cristina Chirea 6g, Valentina Pînișoară, Alexandra Antofie, Bianca Bușă 1g, Daria Iordache 2g, Dalia Cîmpean 1g. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
SERIA B FEMININ
ETAPA 3
București, Sala Apollo
Duminică, 24.09.2023, Ora 16.00
CSM BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 39-23(20-11)

Comment here