Lupte

Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă, Costineşti, 19-26 iunie / CSM Târgu Jiu va avea 6 sportivi în competiția de la malul mării / Mădălin Gorjanu: ”Sperăm să venim acasă cu rezultate cât mai bune de la această competiție”

Luptătorii CSM Târgu Jiu se pregătesc intens pentru Finala Campionatului Național Individual de lupte pe plajă de la Costinești. Participare numeroasă pentru secția de lupte a CSM Târgu Jiu la Campionatul Național Individual de lupte pe plajă de la Costinești, competiție care se va desfășura în perioada 19-26 iunie pe plaja de la Obelisc. La masculin, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 5 luptători la diferite categorii de vârstă și greutate și, în premieră, clubul gorjean va avea reprezentare și la feminin. ”Sperăm să venim acasă cu rezultate cât mai bune de la această competiție”, ne-a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

La startul competiţiei se vor alinia sute de sportivi legitimaţi la cluburi din întreaga ţară, iar printre cei care se luptă pentru medalii la malul mării se numără și luptătorii pregătiți de Mădălin Gorjanu, care sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea pentru Finala Campionatului Național Individual de lupte pe plajă. Între 19 și 26 iunie, pe nisipul de la Obeliscul din Costineşti, luptătorii gorjeni vor intra în competiție cu gândul de a obține rezultate cât mai bune. La juniori 4 vor intra în concurs Yanis Peciuc, la categoria 38 de Kg și Nicoale Curcă la categoria 60 de Kg. La categoria de vârstă U15, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Andrei Amza, la categoria 70 de Kg, în timp ce la U17, pentru clubul nostru va intra în competiție Octavian Mitoi, la categoria 70 de Kg. Andrei Fulger, sportiv cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – CSS Târgu Jiu, sportiv pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu și Rareș Voicescu, se va lupta pentru medalii la categoria 60 de Kg.

La întrecerea de la malul mării, CSM Târgu Jiu se bucură, în premieră, de reprezentare și la feminin. Va debuta în competițiile oficiale pentru CSM Târgu Jiu, Nicoleta Scărlatescu, sportivă cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu – AS Minerul Motru. Deși are doar 16 ani, multipla campioană națională la junioare, pregătită la AS Minerul Motru de antrenorul Vasile Purdescu, va intra în competiție la categoria de vârstă U20. Sportiva va concura la categoria 70 de Kg.

Mădălin Gorjanu, antrenor-coordonator secția lupte CSM Târgu Jiu: ”Campionatul Național de Lupte pe plaja de la Costinești este un adevarat festival al luptelor, pentru că adună la start sute de sportivi la toate categoriile de vârstă, de la 9 ani până la seniori! Anul acesta, CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de 6 sportivi și sperăm să venim acasă cu rezultate căt mai bune. Mă bucur că la aceasta competiție va debuta pentru CSM Târgu Jiu și Nicoleta Scărlatescu, sportivă în care eu am toată încrederea și sper că se va întoarce acasă cu un rezultat foarte bun”.

 

Comment here