FotbalJuniori

Campionatul Județean U15-Juniori C, Etapa 3 / Joi, 27 octombrie, de la ora 12.00: CSM Târgu Jiu – AS DT Pro Junior Baia de Fier

Joi, 27 octombrie, pe Stadionul Municipal, Juniorii C de la CSM Târgu Jiu au programat meciul din etapa a-3-a a Campionatului Județean U15. Elevii pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin vor juca cu AS DT Pro Junior Baia de Fier și vor să își treacă în cont cea de a treia victorie consecutivă. Partida este programată de la ora 12.00. 

Săptămână plină și pentru Grupa 2009 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Alin Poenaru și Cătălin Trofin. Juniorii C de la CSM Târgu Jiu vor o nouă victorie în campionat pentru a-și consolida statul de favoriți la câștigarea Campionatului Județean U15. Trebuie să treacă însă în această etapă intermediară de echipa de la Baia de Fier, AS DT Pro Junior. Chiar dacă nu a mai jucat în acest sezon împotriva grupei de la Baia de Fier, dar având avantajul terenului propriu, Alin Poenaru speră ca echipa sa să înregistreze un nou succes în campionat. 

Alin Poenaru, antrenor Juniori C CSM Târgu Jiu: ”Vom avea un meci cu o echipă pe care nu o cunoaștem foarte bine, pentru că vine din cealaltă grupă de calificare. Jucam acasă și sper să reușim să ne facem jocul și să înregistrăm o nouă victorie”.

JUNIORI C
Târgu Jiu, Stadionul Municipal
Joi, 27.10.2022, Ora 12.00
CSM Târgu Jiu – AS DT Pro Junior Baia de Fier

CSM Târgu Jiu Juniori C-Grupa 2009: Răzvan Manolache, Cristian Mărăşescu, Răzvan Vasiloiu, Darius Ciocioman, Alexandru Gurică, Raul Bîrsăscu, Eduard Camin, Lorenzo Nistor, Andrei Vintilescu, Darius Holdon, Ianis Văcaru, Alexandru Anghel, Andrei Stângaciu, David Stoiconiu, Ianiss Cosacu, Gabriel Fometescu, Ştefan Breazu. Antrenori: Alin Poenaru şi Cătălin Trofin. 

După etapa intermediară de joi, Juniorii C vor avea parte de un nou meci la finalul acestei săptămâni. Duminică, 30 octombrie, vor juca cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

JUNIORI C
Târgu Jiu, Complex Sportiv
Duminică, 30.10.2022, Ora 12.00
ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu – CSM Târgu Jiu 

Comment here