BoxJuniori

Box / Juniorul Amelian Istrătescu a obținut locul 1 la primul turneul al anului. Pugilistul de la CSM Târgu Jiu a urcat în ring la categoria 75 de Kg, la Cupa ”Chișineu Criș”

Început de an bun pentru secția de box a CSM Târgu Jiu. Juniorul Amelian Istrătescu, pregătit de Petrișor Gănănău, a obținut locul 1 la Cupa ”Chișineu Criș”, competiție desfășurată sâmbătă, 4 februarie, în localitatea arădeană Chișineu-Criș. Amelian Istrătescu a urcat în ring la categoria 75 de Kg și l-a învins în finală pe clujeanul Adrian Csakany,  care anul trecut a obținut titlul de vicecampion național de juniori. ”Sunt foarte mândru de Amelian. Este este un băiat foarte inteligent și cu siguranță va face performanță pentru CSM Târgu Jiu”, a declarat antrenorul Petrișor Gănănău la finalul primului turneu din acest an în care a concurat tânărul sportiv gorjean.

Victorie mare pentru tânărul pugilist gorjean, care a avut în față un adversar extrem de puternic, medaliat la nivel național. Clujeanul a obținut anul trecut titlul de vicecampion național de juniori, face box de mai bine de 4 ani de zile și are multe alte medalii câștigate la turneele naționale. 

Petrișor Gănănău, antrenor secția box CSM Târgu Jiu: ”Știam că va avea un meci foarte greu, dar l-am motivat bine și am făcut împreună o strategie de luptă. Amelian m-a ascultat și a pus totul în practică, în ring. Sunt foarte mândru de Amelian. Este este un băiat foarte inteligent și cu siguranță va face performanță pentru CSM Târgu Jiu. A fost un turneu foarte util și aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru susținere și în special domnului director Robert Bălăeț”.

Am stat de vorbă și cu Amelian Istrătescu, proaspătul campion de la Cupa ”Chișineu Criș”. Tănărul sportiv gorjean s-a bucurat pentru victoria obținută în fața unui adversar redutabil și ne-a spus ce obictive majore are pentru acest an.  

Amelian, felicitări pentru titlul obținut la Chișineu Cris!

Amelian Istrătescu: Mulțumesc foarte mult!

Cum a fost lupta din ring cu vicecampionul național la această categorie?

Amelian Istrătescu: A fost un meci foarte bun. Aadversarul a fost unul foarte bine pregătit, dar am practicat un box frumos și am reușit să-l înving.

Ce înseamnă pentru tine o astfel de victorie, cu un adversar puternic, medaliat la nivel național?

Amelian Istrătescu: Victoria acesta înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi arată faptul că nu am muncit degeaba, că este rodul muncii mele de la antrenamente și îmi confirmă că am făcut o pregătire foarte bună și de ce nu îmi arată valoarea, pe care însă trebuie să o confirm în continuare. Nu va fi ușor, dar sunt pregătit pentru orice provocare.

Care este obiectivul tău pentru acest început de an?

Amelian Istrătescu: Obiectivul meu este să ajung să obțin titlul de campion național, în plus să capăt cât mai multă experiență, pentru că îmi doresc să obțin performanțe pentru CSM Târgu Jiu.  

 

Comment here