Baschet

Bilanț pozitiv pentru baschetbaliștii U13 CSM Târgu Jiu la ultimul turneu din acest sezon. REZULTATE+SUPER GALERIE FOTO

Echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu a încheiat cu două victorii și o înfrângere ultimul turneu din acest sezon. Tinerii baschetbaliști gorjeni au jucat pe teren propriu meciurile din Turneul 6 GVB, în care au câștigat contra FC Argeș Pitești și CSS Brașovia Brașov, dar au pierdut, la doar o posesie, contra CSM Sighetu Marmației. ”Felicit băieții pentru dăruire și pentru tot parcursul acestui sezon., a declarat antrenorul juniorilor gorjeni, Toma Popescu.

Sâmbătă și duminică, 13 aprilie, respectiv 14 aprilie, Sala Voievod Litovoi din Târgu Jiu a fost gazda Turneului 6 din Grupa B Valorică la nivel de juniori U13 masculin. Gorjenii au fost repartizați în Grupa 7, alături de FC Argeș Pitești, CSS Brașovia Brașov și CSM Sighetu Marmației. Cei mai mici baschetbaliști ai clubului nostru au început tare turneul, cu o victorie clară în fața argeșenilor de la FC Argeș Pitești, scor 75-40. A urmat partida cu Brașovia Brașov, câștigată fără drept de apel de echipa lui Toma Popescu, care s-a impus cu 101-45. Ultima confruntarea, cea cu CSM Sighetu Marmației, a fost una extrem de echilibrată, câștigată de echipa oaspete, la doar o posesie, scor 57-59.  Băieții lui Toma Popescu au încheiat astfel ultimul turneu al sezonului cu un bilanț pozitiv, cu două victorii din 3 meciuri. Toma Popescu și a manifestat nemulțumirea față de unele decizii de arbitraj și crede ca bilanțul putea fi și mai bun pentru echipa sa. Antrenorul gorjean și a felicitat jucătorii pentru rezultate din acest turneu, dar și de pe parcursul întregului sezon. 

Toma Popescu, antrenor echipa de baschet masculin U13 CSM Târgu Jiu: ”Felicit băieții pentru dăruire și pentru tot parcursul acestui sezon. Se putea mai mult la acest turneu, dar din păcate, un factor pe care nu-l luasem în calcul, și anume arbitrajul, a făcut să pierdem meciul”.

LOT U13 M CSM TÂRGU JIU: David Marin, Radu Pescaru, Alexandru Folcuţi, Ianis Țiștere, Horia Sgondea, Flavius Lupulescu, Boris Făiniș, Codruț Giurgulescu, Răzvan Ion, Darius Deaconescu, Andrei Popescu, Tudor Crîngulescu. Antrenor: Toma Dorin Popescu.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U13 MASCULIN
EDIȚIA 2023-2024
FAZA 4 / TURNEU 6 GRUPA VALORICĂ B / GRUPA 7
13-14 APRILIE 2024
TÂRGU JIU, SALA ”VOIEVOD LITOVOI”

SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – FC ARGEȘ PITEȘTI 75-40
SÂMBĂTĂ, 13 APRILIE 2024, ORA 17.00
CSM TÂRGU JIU – CSS BRAȘOVIA BRAȘOV 101-45
DUMINICĂ, 14 APRILIE 2024, ORA 10.00
CSM TÂRGU JIU – CSM SIGHETU MARMAȚIEI 57-59

GALERIE FOTO: ALIN PEPTAN

Comment here