BaschetJuniori

Baschet U16 Masculin / CSM Târgu Jiu, victorie clară cu CSS Craiova, scor 84-53 / Alexandru Gliga: Mă bucură faptul că evoluăm mai bine de la meci la meci. Băieții arată dorința de a juca un baschet de calitate

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu a înregistrat a doua victorie consecutivă în Grupa G. Formaţia pregătită de Alexandru Gliga a trecut fără probleme de CSS Craiova, scor 84-53.

Elevii pregătiţi de Alexandru Gliga au controlat meciul de la un capăt la celălaLt. Debutul meciului a fost ceva mai echilibrat, dar la finalul primului sfert, gorjenii aveau patru puncte avans pe tabelă, scor 19-15. În sfertul doi, jucătorii pregătiţi de Gliga au avut o prestaţie consistentă şi s-au impus cu 22-12. La pauza mare, CSS-CSM Târgu Jiu şi-a mărit ecartul faţă de gruparea din Craiova, scor 41-27. La reluarea meciului, tot echipa antrenată de Alexandru Gliga a fost cea care a dictat ritmul jocului şi şi-a mărit constant avantajul pe tabelă. 21-11 a fost scorul în sfertul 3 şi formaţia gorjeană şi-a asigurat un avantaj care nu mai punea problema formaţiei câştigătoare, scor 62-38, înainte de sfertul patru. Şi ultimul sfert a fost la discreţia gorjenilor, câştigat cu 22-15, pentru o diferenţă de 31 de puncte la final de meci, 84-53.

Alexandru Gliga s-a declarat mulţumit de evoluţia elevilor săi în cele două partide de la turneu. Gliga şi-a felicitat jucătorii, dar le cere concentrare maximă şi pentru ultima partidă a turneului.

Alexandru Gliga, antrenor U16 masculin CSS-CSM Târgu Jiu: Se vede că echipa a intrat în ritmul de turneu mult mai bine și mult mai motivată şi automat prestația noastră a fost mult mai consistentă. Mă bucură faptul că evoluăm mai bine de la meci la meci și că băieții arată dorința de a juca un baschet de calitate. Mai avem însă foarte multe lucruri de pus la punct în ceea ce priveşte coeziunea echipei noastre, dar cu siguranță suntem pe un drum bun. Îi felicit pentru cele două victorii, dar în turneu mai avem un meci de disputat și trebuie să ne concentrăm şi pe ultimul meci, mai ales că este al doilea meci în aceaşi zi și efortul depus este mult mai mare.

Comment here