BaschetJuniori

Baschet / CSM Târgu Jiu U13 Feminin / Carlos Popescu: Mezinele au încercat şi au reuşit multiple acţiuni tactice, colective și individuale, care ne dau încredere că tinerele jucătoarele sunt pe drumul cel bun

Cea mai tânără echipă a secției de baschet a CSM Târgu Jiu, Grupa U13 feminin a jucat pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului 2020-2021, cu CSS Bega Timișoara. Echipa de baschet junioare U13 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu, a pierdut ambele partide, disputate în Sala CN „Tudor Vladimirescu”.

CSM Târgu Jiu U13 Feminin / GRUPA D / TURNEUL 3
CSM Târgu Jiu U13 Feminin – antrenori Carlos Popescu și Laurențiu Răuț – va juca cu CSS Bega Timișoara. Cele două echipe vor disputa două partide, ambele la Târgu Jiu, pe 16 și 17 aprilie.

Program U13 Feminin
MECI 1 – 16 Aprilie 2021
Ora 18:30
Sala CN Tudor Vladimirescu
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara 17-45

MECI 2 – 17 Aprilie 2021
Ora 10:00
Sala CN Tudor Vladimirescu
CSM Târgu Jiu – CSS Bega Timișoara 13-53

Carlos Popescu, antrenor U13: „A fost ultimul turneu din acest sezon al tinerei noastre echipe de baschet, categoria U13 F. Mezina baschetului din cadrul Familiei CSM Târgu Jiu a reuşit un prim joc, spunem noi satisfacător, chiar dacă rezultatul final a fost unul favorabil echipei oaspete, CSS Bega Timişoara. Mezinele au încercat şi au reuşit multiple acţiuni tactice, colective și individuale, care ne dau încredere că tinerele jucătoarele sunt pe drumul cel bun. În cea de a 2-a manșă a turneului, experienţa de joc a echipei oaspete, dar şi o mai bună gestionarea a capacităţii lor de efort, au condus la un deznodământ similar, sportivele noastre au avut momente mai puţi bune de joc, datorate oboselii acumulate în jocul precedent. Drept urmare, noi, cei 2 antrenori, afirmăm că echipa a avut un parcurs conform așteptărilor noastre, chiar îmbucurător. Suntem optimiști și încrezători la finele actualului campionat, performanţele colective și individuale ne dau speranţe că vom avea rezultate pozitive în campionatul viitor. Suntem bucuroși că am evidenţiat în componenţa echipei, suficiente sportive de un nivel calitativ optim dezvoltării baschetului modern. Sezonul următor sper să fie unul mult mai bun, dar pentru a face un sezon bun trebuie să pargurgem o perioadă de pregătire precompetiţională, atât fizică, cât și tehnico-tactică. Ca un cuvânt de încheiere, pot spune că fetele nostre au demonstrat că iubesc baschetul și asta nu poate decât să ne umple sufletul de bucurie nouă și susţinătorilor acestei frumoase echipe!”.

CSM TÂRGU JIU: Andreea Iriza, Diana NicaIulia RăduleaAlexia Dragu, Timeea GîrjoabăMaria Cristina ZamfirescuCarla DeaconuAlexia Pop, Sara Canavea, Ștefania GurițăIulia Batoancă, Ana Maria Cotan, Giulia Ularu, Gabriela Uzuru. Antrenori: Laurenţiu Răuţ şi Carlos Popescu.

Comment here