Atletism

Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi vor să încheie anul pe podium la Campionatul Național de Cros, de la Poiana Stampei. Cele două atlete vor concura în proba de 8000 m

Sâmbătă, 28 octombrie, atletele Andreea Chivoiu și Mihaela Cepoi vor participa la ultima competiție atletică majoră din acest an. Cele două sportive vor lua startul în proba de 8000 de metri la senioare în cadrul Campionatului Național de Cros. Competiția se va desfășura în județul Suceava, la Poiana Stampei.

Marea absentă a întrecerilor din Bucovina este multipla campioană la atletism, Alina Eremia. Atleta noastră lipsește din motive medicale de la această reuniune atletică. Gorjencele care vor intra în competiție la Poiana Stampei vor să încheie anul pe podium. La competiția din nordul țării, atletele cu dublă legitimare, CSM Târgu Jiu – CS Pandurii, pregătite de antrenorii Ion Bură și Ionuț Dragoș Bură, vor să urce pe podium atât la individual, cât și în întrecerea pe echipe. Andreea Chivoiu merge cu gânduri mari în Bucovina. Vrea să-și îmbunătățească palmaresul cu încă o medalie.

Andreea Chivoiu, CSM Târgu Jiu: ”Este ultima cursă din acest an. Indiferent de vreme sau de traseu voi da tot ce pot, pentru că vreau să închei acest an cu încă o medalie”. 

Cu același obiectiv merge în Bucovina și atleta Mihaela Cepoi. Sportiva noastră vrea pe podium. Mihaela se așteaptă la un concurs dificil, dar spune că s-a pregătit foarte bine pentru concursul din Bucovina.

Mihaela Cepoi, CSM Târgu Jiu: ”Și pentru mine este ultimul concurs din acest an. Îmi doresc să închei anul cu succes, să adaug încă o medalie în palmares. Mă aștept să fie o cursă dificilă din toate punctele de vedere, dar am încredere în pregătirea pe care am făcut-o și în colegele mele de echipă”.

Andreea Chivoiu

 

Mihaela Cepoi

Comment here