Box

Alexandru Sulea, ARGINT la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin la Box

Gorjeanul Alexandru Sulea, pugilist legitimat la CSM Târgu Jiu, a câștigat medalia de argint la seniori U22 la Cupa României de Tineret și Seniori U22 Masculin la Box, competiție care s-a disputat la Brăila, în perioada 13-19 mai. Alexandru Sulea a intrat în ring la categoria 86 de kilograme. Este un rezultat bun, dar pot spune ca eu vreau și mai mult din partea lui Alex, pentru că în toamna acestui an vreau să fie selecționat pentru Campionatul European U22 de la Sofia, din Bulgaria”, ne-a declarat Petrișor Gănănău, antrenorul care se ocupă de pregătirea lui Alexandru Sulea.

Rezultat excepțional pentru pugilistul gorjean Alexandru Sulea la Cupa României U22 Seniori, acolo unde a reușit să urce pe podium. Alexandru Sulea este la a doua medalie câștigată în acest an pentru CSM Târgu Jiu. După bronzul de la Cupa României Seniori, din luna martie, a venit și argintul în luna mai, la Cupa Românie de Tineret și U22. Cu câteva zile în urmă, Alex a avut un parcurs excelent la Brăila și puțin a lipsit să câștige aurul. Pugilistul legitimat la CSM Târgu Jiu, pregătit de Petrișor Gănănău, a urcat în ring la categoria 86 de kilograme. Sportivul gorjean a luptat și cu gândul de a prinde lotul național al României pentru Europenele din toamna acestui an. Chiar dacă a obținut argintul și a fost mulțumit de prestația elevului său, Petrișor Gănănău vrea mai mult de la Alex, pe care-l vrea selecționat pentru Campionatul European U22 din Bulgaria. 

Petrișor Gănănău, antrenor secția box CSM Târgu Jiu: ”Este un rezultat bun pentru sportivul nostru, dar pot spune că eu vreau și mai mult din partea lui Alex, pentru că în toamna acestui an vreau sa fie selecționat pentru Campionatul European U22 din Bulgaria. Este a 2-a medalie pe care o câștigă anul acesta și încă mai avem multe de spus. Vreau să le mulțumim tuturor pentru  susținere, dar celor de la CSM Târgu Jiu pentru sprijin, și în special domnului director Robert Bălăeț”.

Comment here