Baschet

Acreditări de presă pentru Turneul din Liga Națională de Baschet Masculin / 22-23 decembrie 2020, Târgu Jiu, Sala Sporturilor

CSM Târgu Jiu eliberează acreditări de presă valabile pentru Turneul din Liga Națională de Baschet Masculin, turneu care se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu în perioada 22-23 Decembrie 2020.

Instituțiile media care doresc să își trimită reprezentanți la cele patru meciuri care se vor disputa în Sala Sporturilor, sunt rugate să trimită solicitările nominale până la data de 18.12.2020 pe adresa office@csmtargujiu.ro. Pentru aprobare, solicitările vor conține numele și prenumele jurnaliștilor și instituțiile media pe care le reprezintă. Este permisă participarea unui singur jurnalist/trust media. Pentru accesul în sală, reprezentanții mass-media trebuie să aibă asupra lor legitimația de jurnalist. Datorită situației epidemiologice actuale și a prevederilor legale, accesul reprezentanților mass-media la meciurile turneului este limitat la un număr de maximum 10 persoane.

Conform Protocolului Medical emis de Federația Română de Baschet, pentru accesul în sală reprezentanții mass-media sunt obligați să se supună triajului epidemiologic și observațional, se obligă să respecte normele sanitare și de distanțare fizică și să nu părăsească zona specială desemnată acestora. Fotografii nu vor avea acces în zona terenului de joc. Lista finală a tuturor persoanelor acreditate va fi anunțată ulterior pe site-ul csmtargujiu.ro.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu va fi, astfel, gazdă, pentru prima dată în acest sezon, pentru jocurile turneului de campionat programat în perioada 22-23 decembrie. În cadrul acestui turneu, pe lângă echipa gazdă, CSM Târgu Jiu, vor fi prezente în oraşul lui Brâncuşi, Steaua Bucureşti, U Cluj şi CSM Galaţi.

În cele două zile de competiţie se vor desfăşura următoarele partide:

CSM Târgu Jiu – Steaua Bucureşti
CSM Târgu Jiu – U Cluj
CSM Galaţi – Steaua Bucureşti
CSM Galaţi – U Cluj

Programul exact al jocurilor cu datele şi orele de disputare vor fi anunţate în următoarele zile.

În conformitate cu prevederile impuse de autorităţi, accesul publicului nu va fi permis la aceste jocuri.

Comment here