Fotbal

Începe Liga a 4-a! Sâmbătă, 31 august, ora 20.00: CSM Târgu Jiu – Petrolul Stoina. Mario Găman: Așteptăm cu mult entuziasm începutul campionatului. Ne dorim cât mai mulți suporteri alături de noi

Echipa de fotbal seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește intens pentru debutul în Liga a 4-a. Oficialii clubului, jucătorii, dar mai ales suporterii așteaptă cu nerăbdare ca noua echipă a orașului Târgu Jiu să înceapă competițiile oficiale și drumul spre ligile superioare. CSM Târgu Jiu va întâlni Petrolul Stoina în prima etapă. Meciul este programat pentru sâmbătă, 31 august, de la ora 20.00, iar intrarea este liberă. ”Așteptăm cu nerăbdare începutul campionatului, cu mult entuziasm, cu multă emoție. Vrem să aducem lumea lângă noi, pentru că asta ne dorim cu toții, o echipă-fanion a orașului, o echipă cu multă încredere, cu mult entuziasm”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă, antrenorul principal al echipei noastre, Mario Găman.

CSM Târgu Jiu își începe aventura în Liga a 4-a cu un meci în fața propriilor suporteri, contra formației Petrolul Stoina. Partida de sâmbătă seara va fi una istorică pentru clubul nostru. Băieții lui Mario Găman vor juca prima partidă oficială de la înființarea echipei de seniori. Toată lumea șteaptă cu mare nerăbdare acest moment. Mario Găman a vorbit la conferința de presă despre debutul Ligii a 4-a și atuurile echipei sale în această ediție de campionat. Mario spune că una din marile provocări ale echipei sale este să readucă oamenii la stadion.

Mario Găman, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Așteptăm cu nerăbdare începutul campionatului, cu mult entuziasm, cu multă emoție. La prima vedere, pare un campionat echilibrat, cu echipe puternice, cu echipe cu ștate vechi în Liga 4, cu echipe cu jucători cu foarte mare experiență, chiar dacă nu fac antrenamente, ei se adaptează ușor la un meci de 90 de minute, sunt adaptați la terenurile care sunt. Eu mă bazez pe tinerețea băriților mei, pe dorința lor de a crește, de a jucă la un nivel superior, de a face ceva în orașul lor. Mă bazez pe faptul că facem antrenamente zinice și asta ar trebui să fie un plus din toate punctele de vedere pentru noi. Avem 10 grupe de juniori foarte bune și pentru ei vă dați seama ce ar însemna la 14-15 ani să aibă o echipă de seniori la un nivel superior. Să debuteze în orașul lor la echipa de suflet.Trebuie să dovedim să demonstrăm pe teren, să aducem lumea lângă noi, pentru că asta ne dorim cu toții, o echipă-fanion a orașului, o echipă cu multă încredere, cu mult entuziasm. Orice partidă orice joc de fotbal are istoricul său, are nebunia lui. Cu siguranță vor veni să-și vândă scump pielea, dar știți prea bine modul meu de gândire, conceptul meu, că mă interesează ceea facem noi și mai puțin adversarul. Cât timp noi facem lucrurile așa cum trebuie, și fiecare știe ce are de făcut, cu siguranță punctele vor fi la noi”.

LIGA 4
SEZON 2024-2025
ETAPA 1
TÂRGU JIU, STADION MUNICIPAL  ”CONSTANTINA DIȚĂ”
SÂMBĂTĂ, 31 AUGUST 2024, ORA 20.00
CSM TÂRGU JIU – CS PETROLUL STOINA

Comment here