HandbalJuniori

Turneu Juniori 4 Zonă Târgu Jiu / CSM Târgu Jiu Juniori 4, victorie în prima partidă oficială din acest an / CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 27-20

Debut cu dreptul în primul meci oficial al anului pentru echipa de handbal masculin juniori 4 a CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Vali Popescu a trecut cu 27-20 de LPS Târgu Jiu, cealaltă echipă care reprezintă oraşul nostru în această serie. Meciul a contat pentru prima etapă din Turneul Zonă, turneu care se dispută la Târgu Jiu şi la care mai participă ACS Danubius Corabia, CSS Craiova și CSS Drobeta Turnu Severin. 

Disputat în Sala Sporturilor, în prezenţa unei numeroase asistenţe pentru o partidă de juniori 4, meciul a fost unul care a oferit numeroase momente bune de handbal, oferite de cele două echipe, semn că există potenţial şi foarte mult talent la Târgu Jiu. Echipa de juniori 4 a CSM Târgu Jiu, pregătită de fostul handbalist Vali Popescu, s-a dovedit a fi echipa mai bună în această confruntare, semn că elevii săi şi-au făcut bine temele şi au pus în aplicare ceea ce au făcut la antrenamente. Prima repriză a fost una destul de echilibrată, cu un început mai bun pentru CSM Târgu Jiu, dar şi cu o replică solidă venită de la jucătorii LPS-ului. Prima parte a meciului s-a terminat 7-6 pentru CSM Târgu Jiu. Eliberaţi de tracul debutului într-un meci oficial, jucătorii lui Vali Popescu au dominat repriza secundă. A fost 13-6 pentru CSM, iar diferenţa din această repriză a fost decisivă în stabilirea echipei câştigătoare. Ultima parte a jocului a fost una echilibrată, cu LPS Târgu Jiu care a reuşit să se impună, la limită, scor 8-7, insuficient pentru a periclita victoria celor de la CSM Târgu Jiu. 

„Am reuşit să câştigăm primul meci din acest turneu, copii sunt fericiţi, s-a văzut puţin tracul, dar aşa este la copii. Per ansamblu au făcut un meci bun şi vreau să-i felicit pentru determinarea şi ambiţia cu care au jucat. Sunt convins că vor creşte de la meci la meci”, ne-a declarat imediat după victoria elevilor săi, antrenorul Vali Popescu.

CSM Târgu Jiu: Darius Beuran, David Bîrlete 4g, Vlad Călinoiu 2g, Mihnea Ciobanu 1g, Robert Guran 6g, Tudor Manda, Vlad Mezdrea, Andrei Mornea, David Honcioiu 6g, Ianis Penescu, Cătălin Popescu 6g, Ștefan Stanoiu, Mihai Ularu. Antrenor: Vali Popescu.

Campionatul Național Juniori 4
Târgu Jiu – Sala Sporturilor
TURNEU ZONĂ
02.04.2022 Ora 13.00 CSM Târgu Jiu – LPS Târgu Jiu 27-20 (7-6, 13-7, 7-8)

În cel de al doilea meci al turneului de zonă, CSM Târgu Jiu se va confrunta cu ACS Danubius Corabia. Meciul este programat pentru duminică, 3 aprilie, de la ora 18.00.

03.04.2022 Ora 18.00 CSM Târgu JiuACS Danubius Corabia

 

 

Comment here