Handbal

Se reia Campionatul Național de Tineret la handbal feminin. Joi, 25 ianuarie, ora 15.00: Știința București – CSM Târgu Jiu

Se reia și Campionatul Național de Tineret la handbal feminin. Joi, 25 ianuarie, echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care evoluează în Campionatul Național de Tineret, va disputa primul meci din 2024. În etapa a 7-a din Grupa B, echipa pregătită de Andrei Enache se va deplasa în București, acolo unde se va confrunta cu CSU Știința București. Meciul va începe la ora 15.00. 

După o pauză extrem de lungă, campionatul la nivel de tineret se reia la mijlocul acestei săptămâni cu ultima etapă a turului. Handbalistele lui Andrei Enache au jucat ultimul oficial pe 12 noiembrie 2023, atunci când au câștigat, pe teren propriu, în fața echipei din Craiova, scor 37-30. Gorjencele au tras tare la antrenamente și vor să înceapă anul 2024 cu o victorie. Andrei Enache consideră că o pauză așa mare în competiția oficială va afecta jocul echipei, dar speră să vadă la fetele atitudine în prima confruntare din acest an. 

Andrei Enache, antrenor CSM Târgu Jiu Tineret: ”Fetele au așteptat foarte mult acest moment. Venim după o pauză foarte lungă și sunt convins că lipsa meciurilor oficiale se va vedea, pentru că vor apărea din nou emoțiile competiției și probabil că fetele vor avea niște greșeli neforțate, mă aștept la acest lucru. Vreau să începem acest an cu atitudine, cu dorință și cu siguranță vom avea și rezultate. Mergem la București cu gândul la victorie. După cum mă știți, întotdeauna cu gândul al victorie. Nu am prea multe informații despre echipa din București, dar noi pregătim zi de zi aceste fete pentru ca în scurt timp să reușim ca doua sau trei dintre ele să le putem promova și debuta la Liga Florilor”.

CSM Târgu Jiu: Daria Dumitru, Ioana Procopie, Alina Ciuchiatu – Raluca Chiriac, Ariana Cercel, Teodora Nicula, Minodora Ancuța, Alesia Cismașu, Cristina Chirea, Valentina Pînișoară, Rebeca Rasoveanu, Maria Antofie, Bianca Bușă. Antrenor: Andrei Enache. Fizioterapeut: Florentin Stali. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TINERET
EDIȚIA 2023-2024
SERIA B FEMININ
ETAPA 7
BUCUREȘTI, SALA PANTELIMON
JOI, 25 IANUARIE 2024
ORA 15.00
CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Comment here