TOCARU PETRE

Petre Tocaru este un kinetoterapeut cu o vastă experiență profesională, recunoscut de către toată lumea drept unul dintre cei mai buni. Din 1996 a început să cocheteze cu handbalul, și astfel a ajuns, maseurul și kinetoterapeutul echipelor de handbal care au activat la Târgu Jiu. A avut grijă de buna condiție fizică a sportivilor de peste două decenii. Petre Tocaru este un profesionist pasionat de activitatea sa. Kinetoterapeutul are un rol cheie în cadrul echipei, ocupându-se de îngrijirile necesare pentru un lot întreg de sportivi, care înseamnă minimum 15-16 jucători. Kinetoterapeutul este cel care are grijă de sănătatea sportivilor – un factor determinant pentru performanța lor individuală și de grup. În cadrul unei echipe, problemele de sănătate care apar sunt multiple și variate, și astfel în fiecare zi este alături de echipă, contribuind din plin la performanțele obținute.

Activitate profesională
1996-1998 – Pinoasa Pandurii Târgu Jiu – este alături de echipă la baraj de promovare în Divizia A și apoi timp de două sezoane în Divizia A este maseurul echipei
2001 – 2016 Energia Târgu Jiu – este din nou alături de handbalul gorjean începând de la o nouă promovare în Divizia A, continuând cu prima participare într-o cupă europeană a unei echipe din Gorj și clasarea pe podium, pe locul 3, a echipei de handbal masculin.
2018-2019 Kinetoterapeut la echipa de handbal a LPS Târgu Jiu în Divizia A
2019 -Din vara lui 2019 este kinetoterapeut la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu în Divizia A