Baschet

LNBM Getica 95, Play-out. CSM Târgu Jiu vrea două victorii la București, contra Lagunei. Vineri, 17 mai, de la ora 18.00, meciul 3 dintre Laguna București și CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, cu cele două partide din play-out, contra Lagunei București. După primele două meciuri din serie, scorul este egal, 1-1. și seria s-a mutat la București. Primul meci din acest weekend se va disputa vineri, 17 mai, de la ora 18.00.  A doua partidă din acest weekend se va disputa duminică, cu începere tot de la ora 18.00. Ambele partide vor fi transmise pe FRBT TV. 

Aflați pe final de sezon sub comanda antrenorului Adrian Roșu, baschetbaliștii grupării gorjene merg la București cu gândul de a câștiga cele două meciuri și să închidă seria. Chemat să redreseze corabia pe final de sezon, pentru a evita ultima poziție din Liga Națională, Adrian Roșu a reușit să-i capaciteze pe jucătorii echipei noastre și să echilibreze balanța meciurilor directe. Baschetbaliștii grupării gorjene au simțit, din nou, gustul victoriei. David Antonescu speră ca echipa noastră să evite ultima poziție din Liga Națională.

David Antonescu, CSM Târgu Jiu: ”În mod evident, pentru moralul nostru și pentru conștiința noastră ar fi mai bine să nu fim ultimii. Deși am avut un sezon nereușit, este important să terminăm anul cu capul sus și cu două victorii. S-a văzut că au venit aici ca să încerce să obțină o victorie foarte mult așteptată de către ei, așa că pentru ei este mai ușor să joace împotriva noastră, care venim după o perioadă foarte proastă, cu presiune foarte mare din partea clubului, a staff-ului. Noul antrenor a încercat să se axeze foarte mult pe a fi noi, liniștiți și fericiți. Se pare că i-a ieșit și am câștigat primul meci. Să vedem dacă reușim și în următoarele meciuri”.

Descătușați după victoria din meciul 2, băieții lui Roșu sunt hotărâți să obțină două victorii la București. Adrian Vaida spune că totul ține de energia cu care vor intra în teren și de încrederea în forțele proprii, pe care se pare că jucătorii echipei noastre au regăsit-o la ultimul meci d epe teren propriu. 

Adrian Vaida, CSM Târgu Jiu: ”S-a simțit o descătușare, dar mai sunt totuși două meciuri pe care trebuie să le câștigăm Laguna nu are nimic de pierdut. Și-au dorit victoria mai mult decât noi în primul meci, dar trebuie să încercăm să ne adaptăm jocul și să reușim să scăpăm de presiunea ultimelor rezultate. Având în vedere că sunt ultimele meciuri din sezon, ne trebuie multă energie și încredere în noi. Să intrăm cu capul sus și să încercăm să facem un joc cât mai bun, ca să ne întoarcem acasă cu două victorii”.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 3
MECI 3
BUCUREȘTI, LUMINA ARENA BUCUREȘTI
VINERI, 17 MAI 2024, ORA 18.00
LIVE FRB TV 
ABC LAGUNA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU 

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95
EDIȚIA 2023-2024
PLAY-OUT / TURUL 3
MECI 4
BUCUREȘTI, LUMINA ARENA BUCUREȘTI
DUMINICĂ, 19 MAI 2024, ORA 18.00
LIVE FRB TV 
ABC LAGUNA BUCUREȘTI – CSM TÂRGU JIU

Comment here